Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik a legerősebb vírusírtó?

Melyik a legerősebb vírusírtó?

Figyelt kérdés
Fizetős és ingyenes egyaránt mindent beleértve
2017. szept. 16. 01:05
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekem avast van, tökéletes, a háttérben szépen fut, ha gond van szól.

Előtte avg volt, azzal nem voltam elégedett.

2017. szept. 16. 05:03
 2/7 belapus ***** válasza:
100%

A legerősebb jelző nem biztos, hogy a legalkalmasabb szó ebben az esetben.Szerencsésebb volna a legmegbízhatóbb vagy a legjobb védelmet nyújtó kifejezés.

Amennyiben arra gondolsz, melyik az, amelyik a teszteken rendre elől végez, és ritkán hozzák "hírbe" ( mint most éppen az amerikaiak a Kasperskyt, mondván: Putyinnak dolgoznak ), akkor TALÁN a Bitdefender.

Igazából az a legjobb, amelyikben az adott felhasználó megbízik, amelyik legjobban igazodik az igényeihez.

2017. szept. 16. 06:09
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Ez az egyik legbutább, és legértelmetlenebb kérdés amit fel szoktak tenni.
2017. szept. 16. 06:09
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Amennyiben megkapargatjuk az ilyen (ál)tesztek hátterét, rendre kiderül a turpisság.

Azaz: ha egy ilyen teszten előkeló helyen végez az ESET. vagyis győz, akkor ezt a tesztet nagy valószínüséggel az ESET-hez közelálló, vagy támogatott cég készítette. Ezt nem én állítom, hanem már többször bebizonyosodott.

2017. szept. 16. 06:14
 5/7 belapus ***** válasza:
Elképzelhető, hiszen az állati és a növényi zsiradékok is attól függően a leghasznosabbak vagy a legkárosabbak, hogy éppen melyik gyártó fizet a tesztért.
2017. szept. 16. 06:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha már nevekre vagy kíváncsi akkor Kaspersky.

[link]

A free változata múlt hónapban jelent meg Európában még nem ezért magyar nyelv csak jövő hónaptól lesz.Nincs benne reklám.

[link]

File,web,im,mail védelme van és gyors.

2017. szept. 16. 07:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Avast. Maximálisan meg vagyok vele elégedve évek óta
2017. szept. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!