Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez mi, valaki felakarta...

Ez mi, valaki felakarta tegnap este törni a Facebook fiókom?

Figyelt kérdés

Én nem hibáztam el a jelszó beirását...nem ettől van. Bejelentkeztem este Facera de nem gépeltem el a jelszót..simán beléptem es ennyi, nem volt probléma.. de úgy látom kb 21 óra 54 körül valaki megpróbálta feltörni sikertelenül..mert emailt küldött hogy netán elfelejtettem a jelszavam, és kérek e jelszó visszaállítást!!! Na hát nekem nem kellett jelszót visszaállítani mert mint mondtam nem gépeltem el mégcsak egyszer se a jelszavam...

Vagy ez mi?? Ezt nem akkor szokták küldeni ha valaki sokadjara próbálkozik a jelszó beirásával?

[link]

2017. szept. 8. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:

ugyan már valaki próbálkozott, de esélye sem volt, vagy! lehet elírta a felhasználónevét, e-mail címét mert elfelejtette.

Van aki nem naponta lép be, nem kell törődj vele, ott a link, hogy tudasd velük hogy nem te voltál.

NE parázz ezen mert ugyanúgy lehet szándékos is ahogy véletlen is.

2017. szept. 8. 09:00
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:
Mennyire vagy biztos abban, hogy a levelet valóban a facebook küldte?
2017. szept. 8. 09:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez igencsak gyanús, főleg, hogy a facebook ilyet nem

igazán küld. Nézd meg a feladót, tuti nem a facebook.com

van benne :)

2017. szept. 8. 09:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem emiatt? [link]
2017. szept. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!