Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan dobhatom ki a google...

Hogyan dobhatom ki a google accomon csüngő behatolót?

Figyelt kérdés
Rátévedtem egy oldalra, ami megszólalásig hasonlított a google egyikére és nem néztem a címet sajna... beírtam felhasználónevemet és jelszavamat. Aztán észbekaptam, hogy ez egy jelszógyűjtő... 5-10 percen belül jelszót változtattam. Gmailben van olyan opció, hogy ledobok minden más felhasználót, de ez csak gmailre vonatkozik, más google szolgáltatásba bejelentkezve maradhat. Vagyis hiába változtattam jelszót, akárki vagy akármilyen rosszindulatú program be lehet épppen jelentkezve. :S
2010. máj. 25. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

"Gmailben van olyan opció, hogy ledobok minden más felhasználót, de ez csak gmailre vonatkozik, más google szolgáltatásba bejelentkezve maradhat."

Az összes google szolgáltatás egy bejelentkeztetőről megy, szóval ha gmail-ből kidobtad és úgy változtattál jelszót akkor jónak kell lennie

2010. máj. 25. 20:15
 2/2 A kérdező kommentje:
már kipróbáltam két külön ip-címről és sajna megmarad. A google.com/accounts oldalon ottmarad a gmailről ledobott, ls jelszót is változtathat bármit.
2010. máj. 25. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!