Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi lehet a baja a telefonomnak?

Mi lehet a baja a telefonomnak?

Figyelt kérdés
Navon D504-em van. Igen, nem nagy szám, nem tellett jobbra. A lényeg, hogy ma kikapcsolódott folyton magától a wifi. Újraindítottam nem lett jó. Egyszer régebben is csinált ilyet akkor egy gyári beállítások visszaállítása után jó lett. Gondoltam most is megcsinálom. Csakhogy amikor rámegyek a gyáribeállításokra, akkor azt írja ki hogy leállt a beállítások alkalmazás. Újraindítottam, szintén nem lett jó. Adtak egy tippet, hogy vegyem le a kódot a telefonomról, de nem engedi levenni, azt írja, hogy rendszergazda, szabályzat vagy adattár letiltotta. Segítsetek! Mit tegyek?

2017. aug. 27. 16:54
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

A kódot akkor tudod csak levenni, ha a "hitelesítő adatokat" törlöd. Viszont így bizonyos wifikre nem tudsz csatlakozni, amik megkövetelik a biztonságot (Pl Wi-Free).

Próbálkozhatsz ezzel is: *#*#7780#*#*

Ha menüből nem megy és nincs semmi fontos adat, akkor recovery menüben próbáld nullázni a telefont:

[link]

501-es verziót írja, elképzelhető, hogy az 504-es is azonos.

2017. szept. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!