Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Freemailban hogy leheet...

Freemailban hogy leheet csinál valamit? (jelszó)

Figyelt kérdés

mert már nem tudom és amikor az elflejtett jelszóra mek kiadja hogy a jelszóemlékeztető nincs bellítva!!!

és így nem tud kuldeni nekem újat!!

maga a gép nemtárolja el valahol???mármint amit csináltam:

régit megváltoztattam mert lehet hogy tudták!!!!

2010. máj. 24. 09:00
 1/6 A kérdező kommentje:
vagy valaki feltörné nekem??
2010. máj. 24. 09:03
 2/6 A kérdező kommentje:
nagyon kellene!!!
2010. máj. 24. 09:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Csinálj egy újat.
2010. máj. 24. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg jelenleg is meg van jegyeztetve a jelszó, akkor Firefox-ban eszközök/beállítások/biztonság mentett jelszavak gomb, a megnyíló ablakon alul jelszó mutatása utána pedig az OK gomb.

Ha nincs, akkor pedig csinálj újat, vagy próbáld ki azokat a jelszavakat, amelyeket használni szoktál más oldalakon.

2010. máj. 24. 09:12
 5/6 A kérdező kommentje:

lenyugodtam beultem és hagytam hogy a kezem ösztönösen menjen és SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ha internet expoban megjegyti a jelszót átviszi firefoxba vagy csak azokat amik megvannak és telepítem a firefoxot és akarom hogy átvigye:):):)

2010. máj. 24. 09:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Mikor telepíted a Firefox-ot és elindítod elsőként, akkor kérdezi, hogy importáljon-e, itt ki lehet választani az IE-t, utána át fogja adni a kedvenceket, és szerintem a jelszavakat, mentett email címeket is.
2010. máj. 24. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!