Létezik olan rendszer ami egy usb eszközt, pl. wifis kamerát naoenergiával folymatosan képsögárzásra alkalmasan tart?
Először is, fogalmazás, helyesírás!
- Nem kifogás, hogy telefonról írsz, Én is.
hehe, kioktat de ő maga nem ad választ, csak offol
nem a saját portádon kellene kezdeni a seprést?
Létezik olyan rendszer ami egy usb eszközt, pl. wifis kamerát nanoenergiával folyamatosan képsugárzásra alkalmasan tart?
A telefont rá kell fektetni egy felületre, hogy töltsön, vagyis a felületnek közvetlenül közel kell lennie a telefonhoz. Kimondott vezeték nélküli távtöltésről nem tudok. A helytől függ, hogy megoldható e kábelezéssel, esetleg sorba kötött power bankokkal.
Amúgy az USB eszköz USB-n csatlakozik valahova, ahonnan kaphat áramot is. A wifis kamera pedig lehet USB-s is, de áramforrásra szüksége van. Mit szeretnél végezni?
Elnézést igen, napenergiát akartam irni. Az a gondom a hagyományos solar powaer bankkal, hogy saját magát sem képes töltött állapotban tartani, nemhogy egy fogyasztót...
Kb. arra alkalmas, hogy egy készenlétben levő sima mobiltelefon ne merüljön le, sms kapható legyen, esetleg beszélni is lehessen vele valamennyit, de pl. egy internetképes androidos telefon folyamatos ellátására már nem képes. Olyan solar rendszerről tudtok, ami valami ernyőszerűen kinyitható, valami értelmes napelem felületet adva, s USB kimenetes? S a power bankot az is töltené, nem pedig csak a saját napeleme? Utóbbit el is lehetne hagyni s sima power bank lehetne, ami sokkal olcsóbb. S így nem kellene fizetni a semmiért.
Igen, sajnos az értelmes töltéshez nagy felületű napelem kell, power bank-ot csak az olyan kamerákhoz írtam amiknek nincs akksija, de beépített akksis talán még jobb. Ebay-en amúgy ilyeneket lehet találni: [link]
Bár nem épp olcsók, ezek szerintem alkalmasak lehetnek egy kamera életben tartására hosszabb távon is, de ehhez tudni kéne a kamera típusát / fogyasztási igényét is, pl este biztos többet fogyaszt mert olyankor mennek az infra LEDjei is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!