Miért favorizálja annyira mindenki a NOD32-t?
Esetleg tud valaki egy értelmes, összeszedett összefoglalót arról, hogy mi a baj a Nod-dal. Olyan tesztet ugyanis még senki sem mutatott, amely szerint nem lenne egy szinten bármely felső-középkategóriás -vagy legalábbis annak tartott- víruskeresővel. Szal, vagy mind szar, vagy a tesztek nem érnek semmit sem, vagy:
"Esetleg tud valaki egy értelmes, összeszedett összefoglalót arról, hogy mi a baj a Nod-dal. "
Lapozz vissza a hozzászólások közt. Első linkelés egy teszt. Olvasd el alaposan.
A nagy nodosok jönnek azzal hogy: "Hát igen, aki nem szerez be még kedvezményes áron sem valódi, fizetős szoftvert, hanem letölti az ilyen-olyan kínai, litván és ki tudja, milyen szerverekről a hamisat, az így jár. Sicontact honlapja új lett, 30 napos próbaverzió letöltéséhez regisztrálni kell. Az összes ESET-NOD és ESS megkapta a nagy frissitést, de közben ellenőrzést is, hogy valódi-e? Ha nem az, piros az ikon és az is marad,nincs inicializálás és védelem sem. Mint a Microsoft.,,
Hát ebbe ez a szomorú hogy az emberek 95% a nem crackot, nem nodfixet hanem felhasználónevet ill. jelszót keres hozzá.Pl.: densu-nod32.blogspot.hu
És ne mondjátok azt hogy egy blogról el lehet kapni akármilyen vírust letöltés nélkül :) Szal csatlakozom azokhoz akik azt mondják hogy a nod nem ér semmit.
A symantec és a kaspersky termékek oda vissza verik a nodot :)
Na igen apám, csakhogy ezek most bekeményítettek és sehonnan nem engedik se a letöltést, semmit. Kemény üzleti érdekek működnek a háttérben. Aki pedig ott áll most a piros (vírusvédelem nélküli) NOD-jával, az csak egyet tehet: leszedi. A Sicontact "4.2-es akciója" nagyon sokaknak betett.
Egyébként valóban van olyan jó szokása, ha benyel valamit, akkor eltűnik az ikonja a Tálcáról. Újra kell inditani és kész. (C: Program Files, ESET, Egui ikon).
ÉS ha telepítés előtt leszed kb 1000 nevet ill. jelszót? :)
Én pl speciel első próbálkozásra letöltöttem innen: [link] Egy densu-nod32.blogspot.com on lévő felhasználó névvel illetve jelszóval ;)
Én pl norton itnernet secirity-t használok (crackelt) és tökéletesen működik.Nem kaptam se vírust se semmit.
Amúgy ezzel a felhasználó névvel és jelszóval sikerült:
EAV-31113098
2ka8xjxrdj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!