Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Icloud visszaállítás hogyan?

Icloud visszaállítás hogyan?

Figyelt kérdés
Iphoném van, be voltam jelentkezve icloudba és kijelentkeztem és az összes képem eltűnt hogyan tudnám ezt vissza állítani?Ha máshonnan bejelentkezem (gépről próbáltam) ott meg van de a telómba nem. Mit tudnák tenni?Biztonsági mentés volt rajta.Vissza jelentkeztem már de a fotókat nem hozza fel.

2017. júl. 9. 12:22
 1/1 Mr. V. ***** válasza:

Elképzelhető, hogy csak később rakja vissza. (Csak wifin szinkronizál alapértelmezettként, amikor töltőn van. E 2 dolog kell hozzá: wifi+töltő.)

Esetleg nincs beállítva, hogy a képeket is szinkronizálja.

Ha magától nem teszi, akkor próbáld meg resetelni a telefont és 12-24 óra alatt (wifi-n) letölti a dolgokat rá (természetesen töltőre dugva). Értelemszerűen addig nem szabad használni, leszedni a wifi-ről, mert akkor hetek kérdése, amire visszatöltődik rá minden.

30M neten is kb 5M körüli tempóval tölt és ~16GB anyag nem 2 perc.

2017. júl. 10. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!