Ezzl lehet valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Anyám a nagy informatikai tudásával,mint mindig vírusmenyország lett a gépemből,így nekiestem a pucolásnak,de egyszerűen nem jövök rá,hogy mi blokkolja a feladatkezelőt és a win tűzfalat!Egyszerűen szürke a feladatkezelő jobb katt->tálca és még bill kombóra sem jön be!És minden indításnál kiírja a nod32,hogy káros program van a gépen és beteszi a karanténba!De szerintem duplikálódik,és mindig más mappába megy át!Tudnátok erre jó pucoló programokat írni?SuperAntiSpyware-t használtam eddig,és ezzel kb a 80%-át le is tudta szedni!2017. jún. 28. 19:54
1/2 anonim válasza:
Esetleg malwarebytes + adwcleaner, és HitmanPro. A feladatkezelőt enedélyezni pedig a regedit megnyitásával, ennek a megkeresésével: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System és ha a DisableTaskMgr 1-re van állítva, átállítani nullára.
De én a helyedben újraraknám a gépet. Nem ér meg annyi szenvedést, gyorsabb az újratelepítés. Ráadásul ott maradhat valami amit nem veszel észre. Ha anyud nagyon nem képes vírusmentesen tartani a gépet, akkor meg korlátozásokat vezetnék be, pl. rendszergazda felhasználó helyett általános jogú.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi!A malwarebytes segített rajta,ahogy kiírtotta a malware-t!Majd valahogy megoldom,vagy egyszerűen egy virtuál pc-t fogok futtatni a gépen és azt használja, azon garázdálkodhat!Csak azt nem tudom,hogyan képes erre anyám! :D
2017. jún. 29. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!