Hogyan lehet megtalálni a billentyűzet figyelő programot a gépen?
tedd újra a windowst, akkor megtisztul a rendszered.
sosem tudhatod, melyik rendszerszolgáltatásba van beépülve a kém, amit a tűzfallal sem tudsz megfogni.
NE aggódj, mindenki újratelepít, ha ezt gyanítja a gépéről. Ez a leggyorsabb és leghatásosabb megoldás.
az jó lenne, de mikor vettem a laptopot, már eredetileg fel volt telepítve a vista, de a cd-t nem adták hozzá....
szóval ha nem muszáj még nem tenném újra, más mód nincs esetleg?
Első vagyok, más mód nincs a tökéletes megtisztulásra.
nagyon profi hackerek direkt erre finomítják a termékeiket, hogy személyes ismerőseiket figyeljenek vele.
ha ilyen egyedi termék áldozata vagy, akkor lehet akármilyen víruskeresőd, adawaréd, NEM fogja tudni megtalálni, mert ez a példány nem tömegszerűen van jelen a világban, így nincs is mintájuk belőle a víruskutató laborban.
Ha meg is találod, akkor sem lehetsz biztos abban, hogy nincs valami Fail-Safe megoldása a keyloggernek, hogy a tirpák azt higyje, hogy el van távolítva, amúgy egy CSALI programot kapott el, és az eredeti tovább ténykedik.
továbbá én véresen komolyan venném ezt a keyloggeres dolgot, mert ellopja a bankszámlád adatait, valamint iwiw/facebook jelszavad, és elképesztő eszmei/anyagi károkat tud okozni.
És még nem is tudod bizonyítani, hogy ő volt, valamint nagyon könnyen el lehet veszteni ilyen adatvédelmi pert a bíróságon a felhasználó vétke miatt.
Ha nincs eredeti vista (oem) CD-d a laptophoz, akkor továbbá pert indítanak ellened szellemi termék lopása és jogtalan használata miatt IS, amennyiben pert indítanál ellopott adatok miatt. Szóval csak óvatosan!
hát eredeti vista van a gépen, electro world-ben vettem a gépet, de az eredeti cd nem járt hozzá, csak a feltelepített program... ez csak nem az én hibám...
köszönöm szépen a segítséget!! akkor szerintem újra telepítés lesz, ha nincs más megoldás!
Inkább ezt tedd fel. Ha nem tetszik még mindig tehetsz fel windows-t, de szerintem ha pár napig használod megtetszik. Erre csak akkor lesz keylogger, ha Te magad telepíted fel.
na az ubuntut hagyjuk ki, újabban egyre több a vírus rá, ami már frissítések formájában érkezik :P
Linux ingyen van. De akkor mi a profit belőle? Adatok! Igen, Adatokat gyűjtenek, azért terjesztik, Ingyen!
Mutass egy vírust amit az ubuntu canonical tárolóiból szed le.
Ha ellenőrizetlen helyről frissítessz vagy nem ellenőrzött programot teszel fel bármi vírusos lehet. Viszont a kernel máködése maitt a vírus csak akkor futhat ha Te engedélyezed neki.
Az ellen meg nem véd semmilyen vírusírtó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!