AVAST-omnak nem jók a beállításai, vagy mi a baj?
Ahogy bekapcsolom a gépet elöjön itt jobboldalt pirossal hogy Hiba történt mialatt megpróbált frissíteni! Kattintson ide további információkért...
Odakattintás után ez jön: Aktuális frissítés információi:
Utolsó hiba: A termék licenc kulcsa érvénytelen, vagy lejárt.
Teljes idő: 6 s
Aztán az hogy ön régi a vírus adatbázist használ, vagy valami ilyesmi, mert az már gyorsan elmegy.
Szóval ezt hogy tudom kijavítani? Valami beállítási probléma? Akkor azt hol kell avaston belül?
Vagy töröljem le avastot és rakjam fel újra?
Eddig még sosem volt nekem avastom, nemrég rakták fel nekem.
Ha pedig újra le kell töltenem valahonnan és újra felrakni, akkor melyik oldalról érdemes leszedni és felrakni?
Köszi!
Kell egy ingyenes regisztráció,azzal 1 évig használhatod.
Avast 4 vagy 5 van fenn?
most kicseréltem a regisztrációs kulcsot arra amit a második hozzászóló írt
és ha ott lenyitom előtte a plussz jelnél
akkor azt írja ki hogy:
lejárat: soha
Frissítés lejárati ideje: 2012 április 1.
Most ez azt jelenti hogy ez akkor jó?
Nem néztem meg hogy mielőtt kicseréltem ezt a kulcsot, azelőtt mit írt ki itt :(
Avasz névjegye, regisztrációs kulcs.. Program regisztrálása.
Felmész az Avast honlapjára ott megadod az email címedet egy akár milyen nevet. Beállítod, hogy home felhasználás és elküldöd.
Pár perc múlva megérkezik az email benne a saját kulcsod és nem kell kunyerálni. 12 hónap + 2 hónapig jó. Ha lejár kérsz újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!