Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Véletlenül letöltöttem egy...

Véletlenül letöltöttem egy vírus félét, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy véletlenül letöltöttem egy vírus féleséget. (egy programot akartam és lejött vele). Az van, hogy minden böngészőnél állandóan felhoz szexuális reklámokat és nem tudok mit csinálni. A vírusírtó nem jelez vírust, blokkolni meg nem tudom. Újratelepítettem a böngészőket akkor is felhozza. Rendszervisszaállítást nem tudom megfelelő időpontra állítani, pl reggelre. Újratelepíteni a gépet ezért nem akarom. Valami ötlet?
2017. jún. 14. 14:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod újratelepíteni akkor együtt kell élned vele.
2017. jún. 14. 14:54
 2/5 anonim ***** válasza:
a böngészők beállításait reseteld, ha amúgy a legfrissebb vírus- és malware irtó nem jelez veszélyt!
2017. jún. 14. 14:59
 3/5 Amarok Tonrar ***** válasza:

Ezt kihúzott nettel, csökkentett módban:

[link]

2017. jún. 14. 15:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre, hogy elég volt visszaállítani az alapértelmezett beállításokat
2017. jún. 14. 15:07
 5/5 anonim ***** válasza:

hidd el jobban járnál egy teljes újratelepítéssel.Lehet nem csak EGY vírus költözött be a gépre hanem több is.

A másik az hogy megkérdezném mikor volt utoljára újratelepítve a géped mert az évek során sok vírus felhalmozódhatott.

Na ez csak egy tanács volt,szerintem jobban járnál egy újratelepítéssel.Gyors és nem kell sokat izélni a megfelelő vírusírtókkal.Ja és legközelebb ne kattints rá minden sz*rra mert megvédheted a géped.

Használd a [link] weboldalt ahol letöltés nélkül 50 vírusírtó átvizsgálja neked az adott weblapot,fájlokat.

Szerintem sokkal jobb a megelőzésre hajtani mint a már meglévő cuccot levakarni a gépről.(Hisz tudod egyik vírusirtó sem 100%-os.)A vírusok készítői mindig elöbbre járnak.

Javaslom fizess be legközelebb egy fizetős vírusirtóra(NOD32,Kaspersky) és használd a biztonsági mentést így lesz mentésed a fontos cuccokról.

Ez csak egy laikus ajánlat volt nem "letámadás" ha esetleg valamit rosszul mondtam írjatok!

2017. jún. 15. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!