Véletlenül letöltöttem egy vírus félét, mit csináljak?
hidd el jobban járnál egy teljes újratelepítéssel.Lehet nem csak EGY vírus költözött be a gépre hanem több is.
A másik az hogy megkérdezném mikor volt utoljára újratelepítve a géped mert az évek során sok vírus felhalmozódhatott.
Na ez csak egy tanács volt,szerintem jobban járnál egy újratelepítéssel.Gyors és nem kell sokat izélni a megfelelő vírusírtókkal.Ja és legközelebb ne kattints rá minden sz*rra mert megvédheted a géped.
Használd a [link] weboldalt ahol letöltés nélkül 50 vírusírtó átvizsgálja neked az adott weblapot,fájlokat.
Szerintem sokkal jobb a megelőzésre hajtani mint a már meglévő cuccot levakarni a gépről.(Hisz tudod egyik vírusirtó sem 100%-os.)A vírusok készítői mindig elöbbre járnak.
Javaslom fizess be legközelebb egy fizetős vírusirtóra(NOD32,Kaspersky) és használd a biztonsági mentést így lesz mentésed a fontos cuccokról.
Ez csak egy laikus ajánlat volt nem "letámadás" ha esetleg valamit rosszul mondtam írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!