Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Bejelölt egy srác ismerősnek...

Bejelölt egy srác ismerősnek facebookon. Én vissza igazoltam, tehát ismerősök lettünk. A többi lent?

Figyelt kérdés

Tehát Ismerősök lettünk.Rám írt,elkezdtünk beszélgetni. Kb. egy héten keresztül majdnem minden nap írt.Aztán egyik nap,amikor írni akartam neki,azt vettem észre,hogy nem letiltott,hanem felfüggesztette a facebook fiókját.

A megmaradt üzenetek alapján,ki tudok deríteni róla valamit,ip cím megszerzése valahogy az üzenetek alapján ,vagy bármilyen módja,hogy kiderítsem ki is írogatott nekem?

2017. jún. 8. 14:36
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Lassan tényleg azt hiszem,hogy ha valaki feltesz egy kérdést arra nem segítő szándékkal válaszolnak,hanem ,hogy a kérdezőt idiótának titulálják,kiemelendő ezzel a saját kemelkedőnek vélt értelmi képességüket. Minden kedves válaszolónak,köszönöm a választ.
2017. jún. 9. 04:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Ő függesztette fel, vagy valamiért a Face tette meg ezt?
2017. jún. 11. 13:11
 13/13 anonim válasza:
Gondolkodtam ezen,es tenyleg nem valami kellemes szituacio lehet...de sajnos nem tudsz rola semmit megtudni mar.Maskor kicsit vizsgald meg hogy kivel beszelsz...sok jel utal arra,ha valaki kamu facebookal szorakozik.
2017. jún. 27. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!