Melyik a legtutibb antivírus?
Figyelt kérdés
Ostobán hangozhat ez a kérdés, mert ahányan vagyunk, annyiféle jön be, de egyszerűen amit az egyik tud, azt a másik nem... Nézem az összehasonlításokat és képességeket és kezdem azt hinni hogy csak az lenne a megoldás, ha legalább 3 lenne fent (ami nyilván értelmetlen és káros)...2010. máj. 18. 00:36
1/9 anonim válasza:
ESET Smart Security.
Tűzfal és virusirtó egyben, kevés erőforrást igényel hozzávetőlegesen és sok frissitést és gyakran frissül.
2/9 anonim válasza:
Kaspersky Internet Security a legjobb!Ajánlom Neked!:)
3/9 anonim válasza:
Nod 32 nekem nem jött be (se a smart security) csomó trójait bekaptam.Norton internet security!
4/9 A kérdező kommentje:
Norton nekem egy csomó dolgot bekapott anno.
2010. máj. 18. 08:43
5/9 anonim válasza:
anno ;) Most már elég sok mindent megfog :)
itt van az összes vírusirtó tesztje (videó):youtube.com/mrizos
6/9 anonim válasza:
A nodot felejtsd el főleg a smart security-t, teljesen hamis álomban ringatja a felhasználót. Én is a Kasperskyt ajánlom mert jó.
7/9 anonim válasza:
Kaspersky vagy Panda Global.
Ami fontos: ne crackelt legyen!
9/9 anonim válasza:
Bárcsak létezne ilyen. Sajnos egyik sem 100%-os. És nekem ne mondja a sok okostojás hogy "de ez az" mert nem az. Nem létezik biztos. De azért az avastot érdemes kipróbálni. Én 1,5 év utáni használat után meg vagyok vele elégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!