Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mennyire jók az ingyen vírusír...

Mennyire jók az ingyen vírusírtók?

Figyelt kérdés
Norton Security Scan, Avast Antivirus, Clamwin Free Antivirus,stb.
2010. máj. 17. 17:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
a semminél, többet érnek!
2010. máj. 17. 17:41
 2/13 anonim ***** válasza:

Mit értesz ingyenen az az első kérdés.... A tört verziókat nem ajánlom, sokszor nem véletlenül teszik ki közprédára. Használj időkorlátos próbaverziót, az teljes értékű a próbaidőn belül. Legfeljebb az idő lejártával leszeded és újat teszel fel.( szükség lehet egy regisztry tisztításra egyeseknél)

Viszont legfontosabb az elővigyázatosság. A legjobb vírusirtó se véd a nulladik napos támadásoktól. Persze lehet használni linuxot is. Msn nélkül is van élet... stb.

2010. máj. 17. 17:53
 3/13 anonim válasza:

nod32 próbaverziót töltsd le 30 naponta

én is ezt teszem

2010. máj. 17. 17:53
 4/13 anonim ***** válasza:

17:53

És az ebuddy.com al mi van? :)

2010. máj. 17. 20:23
 5/13 anonim ***** válasza:

Ugyan régebbi teszt, de látható, hogy azért nem olyan rosszak...

[link]

2010. máj. 17. 20:38
 6/13 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy a legismertebb 3 közül az egyik nagyon korlátozva van, állítólag nincs levelezés-védelme, gyengébb a heurisztikája és nincs web védelme, de a legjobb a 3 közül a találati aránya (Avira). Az AVG is eléggé korlátozva van, de talán kevésbé, és egész jó a találati aránya. Ezt használtam már jómagam is. Az avast!-tal már egy komplett vírusirtót kapunk, mindent tud, ami egy kicsit is fontos, elég kevés a korlátozás. Viszont roppant gyenge a heurisztikája és rossz a találati aránya.
2010. júl. 13. 20:20
 7/13 anonim ***** válasza:
én ESET Smart Security használok eszt az oldalt hozzá [link] én nem régibe regisztráltam a Privát frissítési szervere és nagyon jó
2010. júl. 13. 20:43
 8/13 anonim ***** válasza:
Először: a próbaidős vírusírtók leggyakrabban jóval kisebb hatékonysággal működnek. Másodszor: a tört verziók még ezeknél is kevesebbet érnek, és sokszor éppen általuk teszed ki veszélynek a géped. Harmadszor: az ingyenesek közt is van jobb, és kevésbé jó - pl Nortont, AVG-t ha lehet, ne használj, mert nem sokat érnek. Én évek óta használok Avastot, ami sok fizetős antivirt is überel.
2010. júl. 13. 22:35
 9/13 anonim ***** válasza:

Őőőő a Norton majdnem mindig a teszteken akkor miért sz@r?

Én azt használom és centerbe veri az Eset "smart" securityt.

2010. júl. 14. 08:00
 10/13 anonim válasza:
esetet ne használjatok mert nem ér semmit,csak a marketingje nagy.ahogy szokták róla írni a "leggyorsabb vírusírtó progi" de nem a legjobb!Az avastal az a baj hogy sokat eszik!Az AVG-t nem ajánlom mert tesztekben jó ha eléri a 50%-ot!Én az avíra premium security suitet ajánlom mert az nyerte el a 2009-es VBullentin díjat is.Kicsi,gyors.sokan panaszkodtak hogynincs proaktív védelelme de a 10-es verzióban már benne van!Ha csak reg kulcs kell hozzá akoor látogassatok el erre az oldalra: [link] Aztán menjetetek le egésszen az utolsó hozzászólásig és ott kattincsatok a "promó kulcsigénylésre".Töltsétek ki az oldalt(nem kel hogy valós adat legyen ,kivéve az e-mailt!)és miután rámentetek a Recuies licens now-ra már elis küldték a licenszfájlt az e-mail-cimetekre!!ezután csak mindíg ki kell tölteni az oldalt és jön az újjabb 90napos kulcs.
2010. júl. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!