Valaki nagyon fel akarja törni az emailfiókom erről az IP-ről:188.143.11. 0? Annyit tudok még, hogy Magyarország és DIGI. Pontosabb helymeghatározásra lenne szükségem?
Szia!
Abban az időpontban pontosan bent voltam az emailemben, s a telefonomra 14:21-kor, 22-kor, 24-kor és így tovább jöttek az sms-ek, mert eleve telefonszámmal védett volt a fiókom. Azóta külön Google-kódom van, amit telefonon hangüzenetben kaptam. Egyszer már feltörték két emailem, s egyikbe sem tudok belépni azóta sem. Csak ehhez több blog is tartozik, így igen kellemetlen volna, ha eltűnne... Eleve a biztonsági beállításoknál tudtam megnézni az IP-t is abban a pillanatban, mikor valaki próbálkozott. Nagyon is foglalkozik ezzel a rendőrség, inkább az azutáni bíróság a sok hercehurca. Szerintem egyébként vagy a Vateráról próbáltak feltörni, ahol vásároltam, nem küldték el, amit vettem, s adtam egy negatívat, majd a gyalázkodások miatt megszüntettem a fiókom, vagy a volt élettársam szerette volna eltüntetni a nyomait. Azért írtam ilyen sokat, hogy Ti is védjétek a fiókotokat, és köszi a segítséget, nekem a város lett volna a fontos, amit elvileg meg lehet nézni itt: [link] csak a Google térképpel nem boldogultam. :-(
Ennyi jött itt ki:
IP cím: 188.143.11.0
Ország: Hungary és rövidítése: HU
Régió: , 0
Város: (a internet szolgáltatótó innen adott IP címet).
DMA kód: 0
Földrajzi hosszúsági fok (longitude): 19.0514
Földrajzi szélességi fok (latitude): 47.4925
Pénznem: HUF
Árfolyam: 1 USA dollár 292.4888 Ft (2017 May 30 Tuesday).
Mert elvileg a Google térképen be elehet írni a koordinátákat is, csak nem jöttem rá, hogy hova... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!