Hogy lehet valakinek lenyomozni az ip címét? Mi kell hozzá?
Figyelt kérdés
Fél éve zaklat valaki az interneten,semmit nem tudok róla,de rám van kattanva,mert tetszem neki.Próbáltam úgymond elküldeni,fenyegetni,de nem jártam sok sikerrel.Szüleimnek nem mertem még elmondani,és másnak sem.Én csak az ip címét akarom lenyomozni valahogy,hogy megijesszem azzal,hogy fel van jelentve,és tudok róla mindent.Ezért lenne fontos tudnom,és elküldenem neki,akkor talán békén hagy.Ezt nem szeretném elmondani senkinek sem,csak azt akarom,hogy vége legyen.2017. máj. 20. 09:57
1/4 anonim válasza:
Pedig elsősorban a szüleidnek kellene elmondani, hogy zaklatnak. Ők megteszik a megfelelő lépéseket a rendőrségen. A rendőrségen meg van a megfelelő technika, hogy megtalálják az ilyen beteg hajlamú barmokat. Remélem, hogy megfogják és olyan büntetést kap, hogy örök életre elmegy a kedve a zaklatástól. Ne kezdj magánakciókba!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem magánakció.Csak gondoltam,egy próbát megér mielőtt beavatnék mindenkit.Nem akarok ügyet csinálni belőle.Aki tud segíteni,az segítsen.
2017. máj. 20. 12:08
3/4 anonim válasza:
Ha mindenáron ezt akarod:
4/4 anonim válasza:
Ez a link, halottnak a csók. Az - ahogy ki is van írva - HOZZÁVETŐLEGES meghatározás.
1. Dinamikus IP esetén - nagyon sokan ilyent kapnak - rendszeresen változik az IP cím...
2. Én rendszeresen Győrre vagyok "belőve" holott Somogy megyéből netezek, hát ennyire pontos.
3. IP cím esetén sem tudsz vele mit kezdeni, ahogy egy autórendszámmal sem, tehát hiába fenyegetnéd meg hogy tudod az IP-t és ezáltal tudsz róla dolgokat, mert ha csak egy kicsit is ért hozzá akkor tudni fogja hogy hazudsz.
Sajnos csak a hatóság tudja kideríteni a kilétét, te sosem. Reménykedj, hogy leakad rólad vagy tényleg avasd be a szüleidet sajnos más opció nem nagyon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!