Milyen viselkedésvizsgáló programok vannak?
Sziasztok. Jó pár éve a Comodo Internet Securityt használom biztonsági eszközként. De, nem először, tele lett vele a tököm. Szeretnék találni valamit helyette, de nem tudom, mit keressek. (Windows 7.) A tűzfal tiszta ügy, a víruspajzs szintén. De a Comodónak van egy HIPS nevű funkciója, amit én viselkedésvizsgálónak hívok. A feladata azt monitorozni, hogy a programok milyen új folyamatokat indítanak, milyen fájlokat nyitnak meg, melyik akar módosítani a registry védettebb bejegyzésein és így tovább. Van olyan fontos és hasznos dolog, mint a tűzfal. Nagyon meg is lennék elégedve vele, ha a hibák fogynának a programból és nem csak lecserélődnének.
Ha a Comodo HIPS néven is tartalmazza ezt, nem tudom, hogy más biztonsági program milyen néven tud ugyanilyet. Tehát lehet, hogy találnék a Comodo helyett mást, viszont nem tudom, minek nevezik ezt vagy az ehhez hasonló funkciót. És hogy milyen elég megbízható biztonsági program van, ami ezt is tudja.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!