Hogyan tudom eltávolítani ezt a valamit (nova rambler)?
nem lesz egyszerű!
ha még nem csináltál hasonlót, inkább kérj meg hozzáértőt.
lépésről-lépésre:
esetleg egyszerűbben, de ez nem biztos, hogy 100%-os eredményt ad.
Malwarebites'Antimalware alkalmazást letöltöd (ha engedi a nevezett vírus!)
Telepíted. Csökkentett módban!!! újraindítod a WINDOWS-t.
Futtatod a Malwarebites-t, a TELJES merevlemezt mély, vizsgálatot kijelölve.
ha lefutott, lehet akár több óra is!(lemez mérettől és adatmennyiségtől függő, és addig semmit nem tudsz használni a gépen!), amit talál töröld! (Karanténba rakja)
Majd, indítsd újra a WIDOWS-t, normál módban.
Kis szerencsével, így megszabadultál ettől a veszélyes orosz kártevőtől.
(Malwarebites helyett, ugyanígy futtathatod a Spyware Terminátor progit is, ha az felvan telepítve a gépedre)
Én erre jöttem rá:
megnyitod a Start menüt, Keresés programokban és fájlokban, oda beírod, hogy %appdata%, Kihozza azt hogy Roaming. Nyomsz egy entert, keresd meg benne azt, hogy (ha Mozzilát használsz) Firefox, megnyitod és az összes mappát ami benne van, azt kitörlöd. Ehhez a megoldáshoz nem kell semmit se letöltened, és így sokkal kevesebb esély van arra, hogy egymásik vírust is összeszedsz a kereső letöltésével. Ezt én nem rég csináltam meg, és sikerült. Nem dob át a Rambler-re. Ez egyébbként úgy jöhetett, hogy valami gyanúsat töltöttél le, ami megfertőzte a gépedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!