Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez a zsarolóvírust ha elkaptam...

Ez a zsarolóvírust ha elkaptam hogyan lehet észre venni hogy megkaptam? Gépet tudom használni, netezni is vagy letilt mindent?

Figyelt kérdés
2017. máj. 14. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Elég könnyen észre fogod venni, ugyanis az összes ismertebb fájltípus titkosítva lesz, nem tudod megnyitni a képeidet, dokumentumaidat. De megjelenik egy ablak is a képernyőn, amin közlik a feltételeket (hogy fizess). Én fél éve kaptam be egy ilyet, újra kellett rakni a gépet.
2017. máj. 14. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelmeztető üzenetet fog feldobni, mivel a program lényege hogy lásd az aktivitását, hiszen pénzt kér a fájlok feloldásáért. Ha nem tudnál róla hogy aktív akkor nem is működne (vagy nem zsarolóvírus lenne).
2017. máj. 14. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!