Brandon41 kérdése:
Hogyan tudnék belépni a fiókba?
Figyelt kérdés
Van nekünk egy gépünk,ami nem működött rendesen, és ezért ezt talán egy évig nem használtuk. Tegnap bekapcsoltam a gépet hát ha most jó, működött is csak rajta volt az anyám jelszava amit már ő is elfelejtett. Valahogy belehetne lépni gép újra rakása nélkül?2017. máj. 4. 14:58
1/16 anonim válasza:
2/16 Dongaben válasza:
Ez attól függ, mit szeretnél menteni róla. Ha a saját fiókjában vannak ezek a fájlok, akkor a Live Linux is esélytelen. Édesanyád erőltesse meg az agyát...hátha beugrik a jelszó.
3/16 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy nincsen cd/dvd íróm.
2017. máj. 4. 15:09
4/16 Dongaben válasza:
A Live Linux USB-ről is futtatható. Viszont, ahogy írtam: Ha a saját Windows fiókban vannak a lementendő fájlok, akkor kár próbálkozni...
5/16 A kérdező kommentje:
Igazából csak utalásra szokta használni a gépet,de azóta amióta rossz a másik gép,az én gépemet használta.
2017. máj. 4. 15:13
6/16 Dongaben válasza:
Én először a HDD-t áttenném a másik gépbe másodlagosnak, és kiderül, mit lehet róla menteni...
7/16 anonim válasza:
Simán le lehet menteni a fájlokat Linux live CD-vel, hacsak nem titkosított fájlrendszer és saját használatú fájlok. Ugyanis ha úgy mountolod, a Linux tojik az NTFS ACL-jére.
8/16 A kérdező kommentje:
#1 és ez minden Windows-on működik?
2017. máj. 4. 15:48
9/16 anonim válasza:
Elvileg igen, de ugye rainbow table alapon működik, azaz, ha anyukád normális jelszót használt (pl N8k!p19Bs) akkor nem fogja tudni feltörni. De mivel sanszosan alma123 szintű volt, van esélyed.
10/16 Dongaben válasza:
Jelszóval védett fiók tartalmát nem fogod tudni visszahozni. Ha 1 évvel ezelőtt, csak banki átutalásra volt használva, akkor, miért nem lehet formázni? Ezek az adatok megvannak a banknál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!