Miért nem lehet elérni a nod (eset) honlapját tegnap
(05.13) Óta?
Figyelt kérdés
a eset vírusírtom tegnap óta csak frissít, és frissít, de nem tudja befejezni. folyton 0% -on áll... és a honlapjuk sem elérhető! mi van NOD32 -éknél? tud valaki ezzel kapcsolatban valamit?
2010. máj. 14. 23:50
1/9 anonim válasza:
Valszeg összeszedtél valami fajin kis rootkitet. Avast, norton, M$ honlap működik?
2010. máj. 15. 10:16
2/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy elkaptál valamit. Nekem is volt már így, de újraindítottam a gépet, és egyből sikerült is a frissítés.
málam folyamatosan, rendszeresen frissített 13.-a óta is! (ismétlődően, minden 1 órában... van beállítva)
2010. máj. 15. 16:13
5/9 anonim válasza:
ESS is folyamatosan frissiti magát, 13-a óta is. Az igaz, hogy lecserélték a honlapjukat.
2010. máj. 15. 21:27
6/9 A kérdező kommentje:
valószínűleg összeszedtem valamit, mert az eset.hu sem tölt be. az avast rajta volt a gépen, de szerintem pont ezért szedet össze valamit! :) a letakarítást meg az eset-el szerettem volna csinálni, de nem tudok egy aktuális adatbázisú cuccot rá tenni, mert nem engedi frissíteni a nod-ot. fél óra elteltével még mindég 0% -on áll... :(
nem tudom mit csinálhatnék még, az újra telepítés helyett...
2010. máj. 16. 15:56
7/9 A kérdező kommentje:
Az első hozzászólónak.
Nem működik se az avast, se a norton...
ezek szerint marad az újratelepítés??? :(
2010. máj. 16. 17:29
8/9 anonim válasza:
Keresztfiam laptopján sem tudott frissiteni az ESET Antivírus, USB modemes mobilnettel. Mint kiderült, Games ablak ugrott fel, Virut trójai volt a tettes. A következőt tettem: az összes ideiglenes internetfájl (.TEMP)törlése, ez órákig tartott, de sikerült. (Total Commanderrel). Elindult a net, frissitett az ESET, aztán ráeresztettem. Erre "kékhalál", 20 percre lefagyott, összeomlott a Windows XP. Aztán már készítettem a telepítőt, de mégis újra felállt és jelezte is a VIRUT trójait bevágta a karanténba. Azóta is működik, nincs semmi baja. Egy próbát megér, ha nem megy, akkor marad az újratelepítés.
2010. máj. 17. 21:16
9/9 A kérdező kommentje:
21:16 -os, köszi a válaszod.
azóta már megtörtént az újra telepítés! :) utána rögtön frissített a nod is. csak a telepítésnél akkor már áttértem a vistáról, a win7 re, itt meg kompatibilitási nyűgje van, de gondolom ez a TemDono féle okosság miatt van így, amivel fel van kicsit turbózva a cucc... :)
de mindegy, a lényeg, h most már műxik, úgy, ahogy! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!