Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ezeket a felhő tárhelyeket is...

Ezeket a felhő tárhelyeket is bármikkor bezárhassák a hatóságok?

Figyelt kérdés

Tudjuk a megát bármikkor bezárhassák. Ezeket is bármikor bezárhassák a hatóságok?

- Hubic 25GB

- Degoo 100GB

- Mediafire 10GB

Pár felhő szolgáltatást akarok biztonsági mentésnek sok filmeknek, de ha ezeket bezárhassák a hatóságok bármikor, akkor nem is töltök fel rájuk semmit mert nem éri meg.

2017. ápr. 28. 13:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sose használtam. Mindenképp ingyenes megoldást keresel? Mert akkor bizony erősen behatároltak a lehetőségeid.
2017. ápr. 28. 17:06
 12/18 A kérdező kommentje:

Mindenképp ingyenes megoldást keresel? Igen.

Erősen behatároltak a lehetőségeid, miért?

2017. ápr. 28. 17:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha ilyen régifajta máshol el nem érhető filmekről van szó, akkor miért ne tennéd torrentre? Ott évekig megtalálható, és egész biztonságos. Bár bezárhassák azt is.
2017. ápr. 28. 21:42
 14/18 A kérdező kommentje:

tiedét:

Ha ilyen régifajta máshol el nem érhető filmekről van szó, akkor miért ne tennéd torrentre? Kicsit a film elején ugrál a felvétel, és szerintem az ncore tiltaná is.

Szerinted meg éri bele vágnom 1 óra alatt a google drive-ba 2db filmet tudok feltölteni, ami az egyik film 701MB a másik meg 779MB. Szerinted így nem éri meg feltölteni a felhőkbe a filmeket?

2TB filmem van. Külső merevlemezemre ennyi idő alatt 10db-ott át másolok ha nem többet.

Szerinted hol tároljam a filmeket?

2017. ápr. 28. 22:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Te részeg vagy? Alig lehet érteni amit írsz. Inkább hagyom is ez a kérdést a fenébe mert félek, hogy még mi jöhet :D
2017. ápr. 28. 22:17
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg van internet, addig tökfelesleges tárolni őket. Kivétel persze, ha nagyon ritka/egyedi filmekről (vagy saját dolgokról) van szó.

Ilyen felhő alapú tárolással én nem foglalkozok, számomra felesleges. Egy darabig én írogattam (10 éve) korongra őket, aztán nagyjából 7 éve dobtam ki az összeset.

Volt két winyóelhalásom az évek során, mindkettő alkalommal veszett minden (a filmek nem érdekelnek, a megvásárolhatatlan könyveket sajnáltam rettentően). Azóta inkább nem tárolok semmit.

Nem is tudnék a torrentnél bölcsebb megoldást, ami ingyen van. Azzal tisztában vagyok, hogy nem a legjobb ez sem...

2017. ápr. 28. 22:23
 17/18 A kérdező kommentje:

felcsutiolimpia:

Nem vagyok részeg :D

tiedét:

Én is sókat írtam ki régen dvd-re de már nem, meg untam sokáig tartott ki írni 4db filmet egy lemezre. Felhővel is ez kicsit a gondom sokáig tart feltölteni, ha le is törlik mert szerzői jog miatt akkor még ideges is lennék, sok időmet rá pazarolom hogy fent legyen és le törlik.

Szerinted le törölheti a felhő szolgáltatók a szerzői jog miatt filmeket?

A szerződési feltételeknél meg le van írva hogy ilyen tartalmakat letörölhetnek például a google drive. Más illető meg azt mondta nekem hogy neki is vannak fent filmek a google drive-be és megán és nem törölték neki.

2017. ápr. 28. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
feladom
2017. ápr. 28. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!