Meddig tarthat a Facebook személyi azonosság ellenorzese?
Sziasztok
Mikor próbáltam bejelentkezni a Facebook profilomba kiadott egy ablakot, hogy erősítsem meg a személyi azonosságomat a vezeték és keresztnevem megadásával plusz egy fényképpel amin szerepel a nevem, ez mind sikerült és elküldtem, de mához pontosan kettő hete semmi válasz nem érkezett és a profilomba sem enged bejelentkezni ezzel az üzenettel: Sajnos nem fogsz tudni hozzáférni a fiókodhoz, amíg tart a további dokumentumok ellenőrzése.
Köszönjük türelmedet, amint tudunk jelentkezünk!
Én a személyi igazolványról küldtem fényképet, és három nap alatt elintéződött az ügy, még bocsánatot is kértek, hogy indokolatlan volt az ellenőrzés (holott én kavartam két fb oldallal különböző email címekkel, és ha a böngészőben be vagy jelentkezve az egyikbe, de nem a megfelelő email fiókban vagy, akkor olyan, mintha valamelyiket fel akarnád törni - kérdés, hogy melyiket?). Olyat is hallottam, hogy két hétig tartott az ellenőrzés.
Sokat nem tudsz tenni, esetleg kikeresheted, hol reklamálhatsz ez ügyben.
Már több mint három hete szerencsétlenkednek vele :D
Próbáltam utánajárni, de kapcsolatfelvétel az lehetetlen :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!