Miért nem büntetik érdemben a számítógépek heckelését?
Hány hackerrel találkoztál életedben, hány támadás érte a géped, milyen gyakran kell szervizelned azt?
Biztos én vagyok fiatal és óvatos, de nálam ez a szám nulla (0), és szervizben sem jártam az utóbbi tíz évben, pedig napi szinten 10+ órát megy a gép.
És gyanítom itt nem fogsz még egy válaszadót találni aki olyan szintű támadás alatt állna vagy állt volna amit te előadsz. Hogy te miért tapasztalsz ilyet, az is jó kérdés (hozzá nem értő emberek használják a gépet/netet?).
A szerviz költsége amúgy abszolút nem vita tárgya, ennyi erővel bármilyen szolgáltatást kifogásolni lehetne hogy miért drága a taxi, miért drága a kenyér, miért drága a BKV-bérlet, stb...
1; Tudatos NET használat
2; Megfelelő védelmi szoftverek
3; Ha az 1. pont nem teljesül, akkor a 2. pontnak nem sok értelme van.
Kb. ennyi a képlet.
Az egész világ támadás alatt van, ha nem kattintgatsz össze vissza, és nem telepítesz minden ismeretlen forrásból származó programot, akkor jó esélyed lehet a vírus mentes életre.
Naponta találkozunk mi is ilyen emberekkel, de a hiba mindig az ügyfélben van mert nem ért hozzá megfelelően.
Kér része van a dolognak. Az első a jogi rész. Milyen alapon utasították el a feljelentésed?
A másik a műszaki rész. Pontosan hogy és milyen hibán jutottak be és mit csináltak?
A fentiek ismeretében lehet csak érdemben válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!