Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Lejárt az AVAST 1 éves licence...

Lejárt az AVAST 1 éves licencem, és nem tudom, hogy ezt újítsam-e meg, vagy váltsak-e valami másikra?

Figyelt kérdés
Illetve malwarebytes-ból megéri-e a prémium előfizetés?
2017. ápr. 18. 23:03
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem használd az Eset-t, 30 nap letelik, újra telepíted és újra 30 napra hosszabbítottad ,ezen kivül jobb védelmi rendszere van , mint Avastnak.

Tudom, mert nálam régebben pörgőt a gép ventije ezerrel,

lefutattam azt írta nincs rajta vírus. Feltettem a eset-t, egyből talált , 15 vírust rajta, és gyorsabb és hűvösebb is lett a CPU-m.

2017. ápr. 18. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Azért a 15 vírus nem kevés, érdekes internetezési és számítógép felhasználási szokásaid lehetnek.

Nekem Avast Free + Malwarebytes + uBlock Origin van, és 1db vírus sincs, nem is értem miért.

2017. ápr. 18. 23:41
 3/7 A kérdező kommentje:
az eset mellett döntöttem, most kipróbálom azt. malwarebítes mellé még érdemes valamit felrakni?
2017. ápr. 18. 23:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem kell, ennyire nem kell parázni, mert nincs 100%-os védelem. Tudatosan és ésszel kell internetezni, letöltögetni, és nem felülírni a vírusirtó riasztásait, karanténba helyezéseit.

Vírusirtó + Malwarebytes + reklám blokkoló elég erős kombó otthoni felhasználásra, ha ezen keresztül megy vírus, akkor arra már a user adott engedélyt jó eséllyel.

Abba gondolj bele, ha normális megbízható oldalakat látogatsz, akkor nincs miért félni attól, hogy honnan és mikor jön vírus.

2017. ápr. 18. 23:55
 5/7 A kérdező kommentje:
nincs ilyen parám, alapvetően ugyanazokat az oldalakat nézem, nem kalandozok kétes oldalakon :). Csak ha már védelem, legyen teljes körű. De akkor ezek megfelelnek, köszi
2017. ápr. 18. 23:59
 6/7 anonim válasza:
73%
#2 Azért mert nem észleli. 1 ismerősömnek 500+ virust átengedett az a szutyok.
2017. ápr. 19. 12:57
 7/7 anonim ***** válasza:

500+ vírus? Hogy lehet annyi???

Én emlékszem, hogy régen nem használtam vírusírtót, és amint telepítettem az Avast!-ot, rögtön talált négyet.

Egyszer csak elegem lett a sok " A gépedet ennyi meg annyi vírus támadja, a webkamerádhoz (ami nincs), hozzáférnek, a géped amannyi program lassítja, blablabla, de a lényeg, hogy VEDD MEG A FIZETŐSET!!! " üzenetből, és leszedtem. Felraktam AVG-t, majd ESET-et (Nod32), ennél is maradtam. Most fél éve a Panda Dome-ot használtam, de abban is sok "Elúsznak az ajánlatok!!!!! " üzenet volt, amitől a kedvem is elúszott. Végső ajánlatom a mai napig (és ezen már nem tervezem változtatni) az ESET Internet Security. Próbaverzió, újságos kódok, ha már nem veszek újságot akkor családtagoknak továbbküldés, ha meg nincs más, jön a vásárlás.

2020. jún. 29. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!