Hogyan hozzak létre Elektronikus aláírást?
Videófeltöltő oldalon, ahhoz hogy pénzt keressek vele, regisztrálni kellett a személy adatokat.. minden megvan (nem, nem kamu oldal...) kivétel az utolsó lépés.
"*Electronic signature MUST match the EXACT full legal name entered in the previous form"
Hogyan tudok vagy hol tudok létrehozni elektronikus aláírást? Segítsetek kérlek! :(
Tanúsítványkiadók adnak neked ilyet. Magyarországon is van több meg a világban máshol is, bár én csak szerverre kértem még, de személyre is biztos adnak.
Nézd meg az eszignót, az nem olcsó, viszont fel tudod hívni őket és kiokosítanak, ráadásul magyarul.
Kormányablakban ingyen kap? Akkor le vagyok maradva.
Használható a technológia amúgy, tudsz róla konkrétumot? Elfogadják széleskörűen?
"aztán adnak tájékoztatót"
Előre szokásom tájékozódni, hogy ne érjen meglepetés...
De majd rákeresek, kösz az infót.
Ja, egy elektronikus aláírás ügyében 2017-ben majd személyesen járkálok informálódni. Ugye ez vicc volt? Nekem nem jött át :)
Amúgy gugliztam, az első releváns találat:
hiteles.gov.hu. NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID
Subject: hiteles.gov.hu
Hát ez csodás kezdet, lehet, ez lesz a vége is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!