Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan hozzak létre Elektronik...

Hogyan hozzak létre Elektronikus aláírást?

Figyelt kérdés

Videófeltöltő oldalon, ahhoz hogy pénzt keressek vele, regisztrálni kellett a személy adatokat.. minden megvan (nem, nem kamu oldal...) kivétel az utolsó lépés.

"*Electronic signature MUST match the EXACT full legal name entered in the previous form"

Hogyan tudok vagy hol tudok létrehozni elektronikus aláírást? Segítsetek kérlek! :(

2017. ápr. 10. 18:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%
na az nem 2 forint az eszközökkel
2017. ápr. 10. 18:54
 2/12 A kérdező kommentje:
Pontosítva?
2017. ápr. 10. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
45%
kormányablakban csináltatsz ingyen. de kellenek hozzá eszközök hogy használni is tudd.. 15-20k minimum
2017. ápr. 10. 19:00
 4/12 kovpet ***** válasza:

Tanúsítványkiadók adnak neked ilyet. Magyarországon is van több meg a világban máshol is, bár én csak szerverre kértem még, de személyre is biztos adnak.

Nézd meg az eszignót, az nem olcsó, viszont fel tudod hívni őket és kiokosítanak, ráadásul magyarul.

2017. ápr. 11. 11:25
 5/12 anonim ***** válasza:
felesleges fizetős szolgáltatást ajánlani neki, mikor a kormányablakban ingyen kap.. bár lehet új személyit kell hozzá csináltatnia, de az is ingyenes
2017. ápr. 11. 11:28
 6/12 kovpet ***** válasza:

Kormányablakban ingyen kap? Akkor le vagyok maradva.

Használható a technológia amúgy, tudsz róla konkrétumot? Elfogadják széleskörűen?

2017. ápr. 11. 16:08
 7/12 anonim ***** válasza:
elfogadják. menj be, csináltass új, chipes személyit aztán adnak tájékoztatót mindenről
2017. ápr. 11. 16:43
 8/12 kovpet ***** válasza:

"aztán adnak tájékoztatót"

Előre szokásom tájékozódni, hogy ne érjen meglepetés...

De majd rákeresek, kösz az infót.

2017. ápr. 11. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
menj be és adnak tájékoztatót ha kérsz :)
2017. ápr. 11. 17:17
 10/12 kovpet ***** válasza:

Ja, egy elektronikus aláírás ügyében 2017-ben majd személyesen járkálok informálódni. Ugye ez vicc volt? Nekem nem jött át :)

Amúgy gugliztam, az első releváns találat:

hiteles.gov.hu. NET::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID

Subject: hiteles.gov.hu

Hát ez csodás kezdet, lehet, ez lesz a vége is :)

2017. ápr. 11. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!