Miért írja ki a Windows, hogy a vírusvédelem kikapcsolva, amikor be van kapcsolva?
Figyelt kérdés
Kaspersky Total Security-m van és a Windows 10 folyton feldobja, hogy ki van kapcsolva a vírusirtó:
Ha rámegyek, hogy bekapcsolás nem csinál semmit. De közben látom, hogy fut a Kaspersky.
2017. ápr. 6. 11:18
1/8 anonim válasza:
A windows 10 nem nagyon szereti az idegen vírusvédelmi programokat, nem is mindegyik működik vele rendesen.
2/8 anonim válasza:
Nálam mikor Win 10 volt az Eset Antivirust használtam és nem volt vele gond.(Most Win7-em van)
3/8 A kérdező kommentje:
De ha a programban ki van írva, hogy a számítógép védve van akkor ez nem jelent gondot, ugye?
2017. ápr. 7. 09:51
4/8 anonim válasza:
hát nem tudom :/
tölts le másik virusírtót és a másikat töröld akkor sztem rendbejön
5/8 A kérdező kommentje:
Fizettem érte 2évre előre, nem fogom letörölni.
2017. ápr. 8. 21:22
6/8 anonim válasza:
Ki kellene kapcsolni a Windows Defendert, az akad össze a védelemmel. Nálam az Eset Internet Security10-el akadt össze.
7/8 A kérdező kommentje:
De nálam ki van kapcsolva. Még megnyitva írja is hogy más víruskereső program kezeli a valós idejű védelmet.
2017. ápr. 9. 18:48
8/8 anonim válasza:
Mentsd le Pendrive-ra a vírusírtót és telepísd újra a Windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!