Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Eset smart security mennyire...

Eset smart security mennyire jó vírusirtó?

Figyelt kérdés
Nekem nem a próbaverzió van meg.
2017. ápr. 2. 11:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha megvetted, akkor jó lesz. Ha letorrentezted, akkor nem biztos.
2017. ápr. 2. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:

Induljunk ki abból, hogy soha semmit nem "loptam".

Eredeti bolti programokról beszélünk!

Van ami jobb ennél? Vagy mind kb. ilyen kategória?

2017. ápr. 2. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyjából minden vírusirtó ugyanazt tudja, még az ingyenesek is. Nincs kimondottan etalon. Az Eset az egy jó vírusirtó, mint ahogy a Bitdefender, Kaspersky is. Igazából egyéni ízlés kérdése, hogy kinek melyik kezelőfelület a szimpatikusabb.

Nekem Avast Free van, és teljesen jól végzi a dolgát. Az én internetezési szokásaimhoz tökéletesen elég. Értelemszerűen egy cég nem az Avast Freet fogja használni. :)

Itt van ez a grafikon, ezt tetszés szerint tudod állítgatni, és megtudod nézni, hogy melyik vírusirtó hogy szerepelt a különböző hónapokban, vagy félévben.

[link]

Szerintem otthonra bőven elég az alábbi kombó:

Tetszőleges vírusirtó + Malwarebytes + uBlock Origin böngésző bővítmény. Ennek a háromnak elég kell lenni otthoni átlag felhasználásra. Ha ezen keresztül jön valami, akkor arra jó eséllyel a felhasználó adott engedélyt, vagy valami friss, új, gyorsan terjedő vírus, ami világszerte fertőz, és még nem jött ki rá definíció.

2017. ápr. 2. 20:55
 4/9 A kérdező kommentje:

Malwarebytes nálam totál beszart.

Haverom hozott kódot, mert neki megvan vásárolva.

Onnantól kezdve totál szar az egész program. Gyakorlatilag törölni sem lehet rendesen.

Pedig máshol simán ment.

Lehet, hogy érzékelte a gép, hogy ez már a 3. pc ugyan azzal a kóddal.

2017. ápr. 2. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Megveszed egy évre a licenszkódot (akár több gépre is lehet bővíteni) és nincs gondod. Kedvezmények vannak.

De a legjobb az új Eset Internet Security10, én Smartról váltottam.

Fixet ne használj!

[link]

2017. ápr. 3. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel boltban nem tudod megvenni már évek óta, csak a netről tölthető le, hol vetted? Jól becsaptak hamissal vagy régivel.
2017. ápr. 3. 11:39
 7/9 A kérdező kommentje:

Hát mondjuk neten vásárolta meg.

Vagy az nem vásárlás?

2017. ápr. 3. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Az hamis lesz, ezért nem véd.

Ez a gyártó cég (Eset) honlapja, illetve a magyarországi képviseleté (Sicontact).

Le kell tölteni a 30 napos próbaverziót, regisztrálsz, kapsz hozzá Trial kódot. Mielőtt lejár, jelzik, hogy vedd meg az egy éves kódot. Ezt kell beírnod, addig nem működik se a tűzfala, se a frissitések. Ha visszaigazolta a szerver, akkor a Behatolásmegelőző rendszer pirosról szabadra vált és frissit. Segítenek telefonon és email-ben is.

[link]

2017. ápr. 5. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:

eset.hu-n vette meg. Alapból narancssárga, volt. Mikor újraindította a gépet a program frissített és zöld lett.

Ezóta nála jó!

2017. ápr. 5. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!