Avastom van.3 napja kb percenként kiírja a következőt: Biztonsági rés blokkolva Objektum:94.51.190.243:135/tcp (ez a szám mindig változó) Fertőzés: DCOM Expolit Művelet: Blokkolt Mi lehet ez? Hogyan tudom megszüntetni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 19:45
1/8 anonim válasza:
TCP nagy kiterjedésű hálózati protokol... szerintem valami kártevő program akar a számítógépedre csatlakozni vagy már rajta van és újabbakat akar letölteni
2/8 A kérdező kommentje:
Leellenőriztem az egész gépet Avast-al meg Windows Defender-el is és semmit nemtaláltak szóval sztem csak most jönne be... valamit tudok tenni h ne írja ki állandoan? eléggé idegesítő :S
2010. máj. 11. 20:08
3/8 anonim válasza:
1. töltsd le ezt,telepítsd, FRISSÍTSD!
2. Internetkapcsolat bontása.. kihúz,
3. Rendszer-visszaállítás kikapcs.
4. Csökkentett módban újraindítás
5. a Malware... progi indítása, Teljes vizsgálat bejelölésével, amit talál Karanténba!
6. Újraindítás
7. Rendszer-visszaállítás bekapcsolása
5/8 anonim válasza:
94.51.190.0 keresztül 94.51.190.255
Ekaterinburg, Sverdlovsk Jekatyerinburg, Szverdlovszk
The IP address 94.51.190.0 was found near Ekaterinburg, Sverdlovsk located in Russian Federation. Az IP-cím 94.51.190.0 találták Jekatyerinburg közelében, Szverdlovszk található Orosz Föderáció. We found 0 companies nearby IP address 94.51.190.0 and 73 points of interest. 73. pontja érdekes.
6/8 anonim válasza:
Ez azt hiszem egy téves riasztási hiba az avasttól.Én úgy oldottam meg,hogy telepítéskor kivettem a hálózatvédelem elől a pipát.Amúgy sem a vírusirtó dolga,hanem a tűzfalé.
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!