Androidos telefont milyen programmal tudnám úgy lezárni, hogy a be és kikapcsoló gombbal ne lehessen kikapcsolni anélkül, hogy a biztonsági kódot fel ne kellene előtte oldani?
Drága telefonom van. Van rajta program, amivel lopás esetén meg tudom találni a helyét, fényképeket készíthet a tolvajról, zárolhatom a telót és törölhetem az adatokat, de az egésznek nem sok értelmét látom, ha a becstelen megtaláló fogja, és egyszerűen csak kikpacsolja a telót, anélkül, hogy ismerné a biztonsági kódot.
Xperia Z2-es, az akksit nem olyan egyszerű kikapni egy mezei tolvajnak azért.
Nyomtam egy percig, de semmi.
Ingyen letöltheted, kipróbálhatod te is. Néhány napig használható, utána fizetsz vagy letörlöd.
"Beállítások: Power menü blokkolása
Ha aktiválva van, akkor a bekapcsoló gomb nem fog működni lezárt képernyőnél, tehát a tolvaj nem tudja kikapcsolni a készüléket. A funkció háttérfolyamat futtatását igényli"
Ezt kell rajta bepipálni.
Nem látok rá sok esélyt, hogy a tolvajnál majd pont lesz egy Philips #00 vagy annak megfelelő csavarhúzó. Persze nem nagy kunszt ilyet beszerezni, de erre azért rá kell készülni.
A alkalomszülte tolvajnál ilyen vagy másmilyen műszerész csavarhúzó nem lesz! A telefont kikapcsolni nem tudja, max összetörni, de akkor mi értelme volt a lopásnak? A telefon gpse működni fog, tudom majd merre keressem. Fényképeket készít, amit elküld nekem, illetve meg tudom szólaltatni a telót, ha akarom.
Szerintem a vízálló telefonok kombinálása a Cerberussal vagy bármilyen más progival, ami le tudja zárni a be-kikapcs gombot egy valóban használható lopásgátló módszer.
Nyugi. A tolvaj majd kikapja a SIMet, aztán b...hatod. Adatforgalom nélkül bajosan küld el neked a telefon bármit is.
Aztán szépen megvárja, amíg lemerül.
Igen, Sim kivétel. Nyertél Alex Fly. Telóm újraindult, és utána már kikapcsolható. :(
Mondjuk ettől még nem haszontalan megoldás, de amit írtál, az egy durva hatástalanítási lehetőség sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!