Kékhalált kapok folyamatosan, mi lehet (ett) a probléma?
Figyelt kérdés
Újonnan szerzett (2 hetes) számítógépről van szó. A napokban elég sokat használtam (napi 8 óra min) és arra lettem figyelmes, hogy ha sok használat után ujraindítom, akkor a windows bejövetele után kékhalált kapok a következő 2 indokkal : Memory_Managemant és page_fault_in_nonpaged_area. Ezt csak úgí tudom megjavítani, ha kb egy óráig nem kapcsolom be, utána egyből jó. Az a kérdés, hogy mi okozhatja ezt a problémát?2017. márc. 5. 19:18
11/12 anonim válasza:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
Hibás valami (több minden lehet), amin memória van, ez hardveres hiba. Szervízben kiderítik, mi rossz és cserélik. De ha ezt nem hiszed el, akkor kapcsold ki az automatikus újrainditást, akkor le tudod olvasni a kékhalál hibaüzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!