Install Shield, Magas CPU hőfok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Windows 10-et használok és van ez az Install Shield, ami mindig felviszi a CPU használatot. Akármikor 45 fok felett van a processzor, (CoreTemp-ben szoktam nézni) akkor megy az az alkalmazás/program. Szerintem nem viselkedik rendesen, de nem tudom véglegesen kikapcsolni, mert biztos hogy kell valamihez. A feladatkezelőben szoktam nézni, hogy mindig kb. 20-25%-ot használ a processzorból.
Konfig:
Processzor - FX-6300
Videókártya - GTX 950
8GB DDR3-mas ram. (1333MHz)
2017. febr. 27. 18:37
1/4 anonim válasza:
há' gondolom telepít vmit a háttérben. Hagyd ott egy órára a gépet, oszt megoldódik.
2/4 anonim válasza:
#1-es jól írta.
Egyébként hozzátenném, hogy 45C° fok édeskevés ahhoz, hogy aggodalmat keltsen.
3/4 A kérdező kommentje:
Értem én, de ha nincsen semmi megnyitva akkor mégiscsak a 30 is talán már kicsit sok. AMD-nél mondjuk a hőfok kicsit nagy, de ha nincs megnyitva mellette semmi, akkor kb. 45 fok szokott lenni, de ha ez sincs, akkor 30-25 fok van.
2017. febr. 27. 20:05
4/4 A kérdező kommentje:
Most is 25 fokon van, böngésző meg spotify-al mellette
2017. febr. 27. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!