Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez milyen vírus vagy micsoda ez?

Ez milyen vírus vagy micsoda ez?

Figyelt kérdés

avast vírusirtóm van, és egy ideje azt veszem észre hogy felbukkan egy fenyegetés, a paraméterei, vagyis hát amit kiir az avast: BIZTONSÁGI RÉS BLOKKOLVA

Az avast! hálózatvédelem blokkolt egy fenyegetést. További művelet nem szükséges. Objektum 84.236.74.93:135/tcp

Fertőzés DCOM Exploit

Művelet Blokkolt. meg annyit ir h támadás előtt blokkolta. és ez kb félóránként feljön.

Lehetséges h vki a jelszavaim akarja?

2010. máj. 9. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlom hogy rakj fel egy Nod-32 őt és miután letöltötted kapcsold ki az internetet és akkor ha már nincs internet jel akkor telepítsd fel.
2010. máj. 9. 09:34
 2/7 A kérdező kommentje:
hát én a nodbanmár oly szinten nem bízok h hihetetlen. alatta leléptek már egyes jelszavaimmal.
2010. máj. 9. 09:43
 3/7 A kérdező kommentje:
de am nagyon köszi a válaszod :)
2010. máj. 9. 09:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Norton illetve Kaspersky internet security-t használj.Ez a kettő a legjobb.Én se bízok a nodba és smart scurity t is.
2010. máj. 9. 10:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Javítás:Smart security-ben
2010. máj. 9. 10:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Hacker támadás. Komolyabb tűzfalas védelem kellene a gépedre, egyébként egy éve használok Eset Smart Securityt (valódit) szigorúra beállított tűzfallal. Azóta hiába próbálkoznak, nem jött be. Ez is mobilnet.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__5..

2010. máj. 11. 23:06
 7/7 anonim ***** válasza:
2010. máj. 11. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!