Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Folyamatosan kártevőket kapok...

Folyamatosan kártevőket kapok és nem tudok tenni ellenük semmit. Valami ötlet?

Figyelt kérdés
A gépemen ESET Smart Security van. Tegnap lefuttattam és 13 káros dolgot talált. Ma meg 27-et. Simán beenged minden vírust. Tudnátok mondani valami jó tűzfalat, vagy valamit (persze nem olyat ami minden kattintásra a beleegyezésemet várja) amivel megvédhetném a gépemet, mert nagyon kéne már. Köszi
2010. máj. 8. 15:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Neked nem tűzfalra, hanem vírus-írtóra van szükség, én erre a célra az Avast-ot használom, nekem jól bevált, ingyenesen letölthető (a nem professional).
2010. máj. 8. 15:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Volt már Avast 5-öm, még régebben. De akkor véletlenül leszedtem egy vírus csomagot, de az Avast higgadt maradt és ment tovább. Lefuttattam egy hosszabb keresést de nem talált semmit. Leszedtem az Eset-et, az meg 60 vírust talált.
2010. máj. 8. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:

Norton Internet security.Próbáld ki nekem bevált.

Szüri az adathalász/veszéley oldalakat (Norton Safe Web)

Van olyan funkciója is hogy egyből megvizsgálja a letöltött fájlokat.Gyros,keveset fogyaszt (ramból).

[link]

90 napos próbaverzió.

2010. máj. 8. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
Javítás: veszélyes
2010. máj. 8. 16:20
 5/12 anonim válasza:

Nekem úgy tűnik trójaid van ami folyton behívja az új vírusokat.

Ezért legelőször egy Trojan Removert futtatnék le, aztán Malwarebytest és ha nem jött be az avast ami amúgy szerintem a legjobb, akkor AVIRA-t tedd fel. Nod-ot nem fogom minősíteni de én nem használom mert van már tapasztalatom róla.

Trojan Removerhez van crack, megéri crackelni és hagyni hogy minden windows indításnál lefusson (kb 15 másodperc és közben tudsz bármi mást is csinálni)

Sok sikert!

2010. máj. 8. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Tisztelt Kérdező! Az Eset Smart Security nemcsak vírus- és kémprogram irtó, hanem tűzfal is egyben. A telepítés során ezt tűzfalat be kell idomítani, vagyis nyisd meg sorban a netes progikat (böngészők, levelező stb.). Az ESS főoldalán Beállítások, Személyi tűzfal, Váltás interaktív szűrési módra. Folyamatosan kérdezni fog, mit engedhet át. Ez eltart egy ideig, után átállíthatod Automatikus szűrésre. És ki kell kapcsolni a Windows tűzfalat, mert blokkolják egymást.

Nem értetek hozzá, ez a baj. El kellene olvasni a leírását. Nekem egy éve van, semmi gondom nincs vele. Se trójai, se más.

2010. máj. 8. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
2010. máj. 8. 20:58
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszokat!
2010. máj. 8. 21:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Vírus, kémprogramirtó, nézd át a Registryt (vagy nézesd át szakemberrel, ha nem értessz hozzá), gyakori teljes mértékű vírus vizsgálat.

Csak egyre figyelj: Több vírusirtót még véletlenül se tegyél fel!!!!

2010. máj. 10. 22:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Igaz, újabban az ESS nem tűri meg még a Free vírusirtókat sem.
2010. máj. 10. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!