Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » 14 Mbps adatforgalmam van...

14 Mbps adatforgalmam van csak! Ez vírus miatt lehet?

Figyelt kérdés
Nem tud frissűlni semmijen programom sem, még a vírusírtóm sem, mert valami nem engedi, hogy 14Mbps -nél nagyobb adatforgalmam legyen, és állandóan megszakad minden programfrissülés.Még a honlapok is sokszor csak 2. 3. nekifutásra töltődnek be.

2017. febr. 11. 11:41
 1/4 Derwer ***** válasza:

14mbps az nem kevés.

Milyen net?

Milyen router?

Milyen modem?

Wifin?

2017. febr. 11. 17:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy közösségi szállás. Sokan használjuk a szállás egyetlen hálózatát. Régebben nem volt gond, mostanában, pár napja, hogy egyszerűen nem képes egy honlapot sem egyszerre betölteni, csak sok teketrés után, sokszor 2. 3 kisérletre. Semmijen frissítés nem megy, mert állandóan megszakad a kapcsolat. Ez főleg a vírusírtó miatt lene fontos. Nem értem mi lehet a gond.
2017. febr. 11. 19:21
 3/4 Derwer ***** válasza:

Ez bármi lehet.

Router halódik.

Sok a kliens.

Lett valami interferencia.

Erősebb router, 5ghz, AC protokoll sokat tud segiteni , de ez új routert jelent szinte biztosan. De amúgy nem ismerjük a jelenlegi setupot...

2017. febr. 11. 23:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem vírus okozza. Azért ma elmegyek egy ismerősömhöz és a saját netén letesztelem, és frissítem a progikat, vírusírtót is. És átvizsgálom a gépemet is. Köszi mégeyszer.
2017. febr. 12. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!