Hogyan tudom "lerejteni" a képeimet zenéimet stb. mappáimat? Hogy csak én lássam?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 17:57
1/3 anonim válasza:
Jobb egérgomb: tulajdonságok
Rejtett: pipa
Így csak te tudod hogy ott van, ha megakarod nyitni, csak megnyitod azt a helyet ahol van a mappád és beírod a mappa nevét. Pl Sajátgép/Felhasználók/Danika/Danikaszarságai
Amennyiben danikaszarságai a mappa neve
2/3 anonim válasza:
Én vettem egy 4 Gigás USB pendrájvot azt arra pakolok mindenemet,azt meg a szobámban úgy eldugom ,hogy senki megnem talizza.
3/3 anonim válasza:
[link] ezzel jelszóval tudod levédeni. ha kell, bepötyögöd a jelszót és visszafejti. fájlokat véd le, nem mappákat, viszont ha még tömöríted is, akkor minden megoldódik. a legegyszerűbb azonban valóban a "danikaszarságai"-módszer!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!