Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez alapján hogyan állítsam be...

Ez alapján hogyan állítsam be az ip címet az ip kamerához?

Figyelt kérdés

Sajnos csak ez az angol leírás van. Egyik gépen MAc van azon nemtudom ez alapján megcsinálni, viszont laptopra feltettem egy xp-t. De így se nagyon sikerül bejutnom a kamera rendszerébe.

Digis router van a házban és minden géppel wifivel csatlakozom a netre, ha ez fontos.

A leírás sorban a képeken egymás után. Valaki leírná mit és hogyan csináljak?

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. jan. 25. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Kövesd a leírást, amit linkeltél, ott frankón le van írva. Ha nagyon nem megy, hívd át a szomszédot többszem-többetlát alapon.
2017. jan. 25. 18:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Az alapján beírtam mindent, de nem nyitja meg. Lehet a routeren belül kellene állítani valamit vagy nem ezeket kéne beírnomn ami a leírásban van?
2017. jan. 25. 18:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem azonosra kellene állítani az alhálózatot. Pl. ha router ip cimek 192.168.0.x -en vannak, akkor vagy a kamera ip cimét kell 192.168.0.100-ra állítani, vagy a routerét 1-re. Az utolsó számot pedig úgy kell kiválasztani, hogy ne lógjon bele a dhcp álltal kezelt tartományba. A kamera beállításához közvetlenül kell csatlakozni, úgy mint egy routerhez.
2017. jan. 25. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!