Itt biztonsagban lesznek a kepeim?
Ha a kepeimet a galeriambol feltoltom Pinterestre, es beallitom, higy titkositva legyen, akkor azon felul, hogy mas felhasznalo nem tud hozzaferni a kepekhez, az oldal sem fogja kiszivarogtatni azokat, illetve biztonsagban lesznek ott a kepek?
Valaki csinalt mar ilyet?
Gondoltam arra is, hogy messenger csoportot csinalok, amiben csak en lennek benne, de nincs facebookom, es ha egyszer szeretnek csinalni, akkor at kellene kuldozgetni, ami eleg maceras lenne, es ha megsem csinalnek facebookot, es mondjuk uj telefonom lenne, lehet, hogy nem tudnek visszajelentkezni. (Csinaltam biztonsagi masolatot, de maradnek a Pinterestes megoldalnal)
Velemeny?
Felhobe menteni...
Szerintem rajottetek, hogy nem vagyok szamtek zseni. Mit is jelent ez?
Nem tudok elképzelni nagyobb ostobaságot mint azt, hogy számunkra rendkívül fontos adatokat, file-okat (akár képeket) távoli, teljesen ismeretlen helyen lévő szerveren tároljunk amit számunkra teljesen ismeretlen emberek üzemeltetnek...
Mi baj lehetne nem igaz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!