Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan csináljam meg?

Hogyan csináljam meg?

Figyelt kérdés
Lekódoltam Bitlockerrel a meghajtót. Tudom a jelszót a meghajtóra, de kér egy nagyon hosszú számsort, amit nem tudok, hogy mit takar, mit kell oda beírni. Bitlocker titkosítás feltörése lehetséges? Van olyan cég, amelyik foglalkozik vele? Vagy mit lehet tenni ilyenkor?
2017. jan. 16. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Fel lehet keresni a supportot és megkérdezni tőlük: [link]
2017. jan. 16. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
márha legális a windows amúgy meg miközben a bitlokerrel lekódolsz és megadod a jelszót kapsz egy fájlt ami félre kellet volna tegyél
2017. jan. 16. 21:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Bizonyára céges gép, ha ilyesmit használsz. Miért nem kérsz onnan segítséget?
2017. jan. 21. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem céges gép. Kb 4-5 éve jó poénnak tűnt lekódolni a meghajtót. Végig tudtam a jelszót, minden nap beléptem rá egészen mostanáig, ugyanis a laptop újra lett telepítve. Na már most amikor újra beakartam lépni a jelszó helyett helyreállítási kulcsot kér.
2017. jan. 21. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!