Tündis kérdése:
Androidos tabletten hogy tudnám a képernyőzárat kód hiányában kinyitni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem igen értek a számítástechnikához ,de ha valaki leírná mit kell tennem biztosan sikerülne.2017. jan. 10. 12:13
2/3 A kérdező kommentje:
Volt sejtésem lesz aki félre érti. A kislányom aki 8 éves letöltött egy alkalmazást ami lezárolta. De szerencse ,mert lemerült a telefon és kikapcsolt. Miután feltöltöttem és bekapcsoltam nem volt kódolva. Lehet csak valamelyik játékához tartozott. De ,amiket aznap letöltött azonnal töröltettem vele.És juppiii újra tudja használni. Csak hát tegnap hiába kérdeztem a tulajdonost :) :)
2017. jan. 11. 10:13
3/3 A kérdező kommentje:
Bocsika tabletről beszélek
2017. jan. 11. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!