Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Com surrogate? 3 xor töröltem...

Magyar Robi kérdése:

Com surrogate? 3 xor töröltem ki a hostdll t és ujból előjön

Figyelt kérdés
, ma már 3 jára a héten vagy 10 szer már, virtuálisban már win 10 et is lecseréltem, oldot töröltem, malwarabyte, sem a spaywarehunter nem talált semmit, sőt azokat is deaktiválta, egyszerüen már nem tudom elinditani, pedig más meghajtón vannak. Rendszerleiró adatbázist már nemegyszer átirta ugyhogy a file-tulajdonságok (jobb eg gomb) nem nyitja meg. De már ezt is rendbetettem egy parancssorral. Hát nem tudom én se, hol bujik meg, mi okozza. Valaki tud segiteni
2017. jan. 4. 01:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy fontos alkotóeleme a rendszernek. Ha megfertőződik, gondolkodás nélkül újra kell rakni az oprendszert, nem kínlódni vele.
2017. jan. 4. 04:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Virtuális meghajtóban ujraraktam,old windowst töröltem,érdekes módon,azonnal előjött ismét,adatvégrehajtás kivételek közé tettem,már vagy 14 órája nem jött elő.Köszi a segitséget,ujrafogom egyébként rakni,de nincs pendrivom,régi win 10 et meg nem akarok,most töltöttem le egy dec frissitéssel egyet,de,5,8 gb és az csak kétoldalu dvd vagy pendrivval lehetne.
2017. jan. 4. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!