Magyar Robi kérdése:
Com surrogate? 3 xor töröltem ki a hostdll t és ujból előjön
Figyelt kérdés
, ma már 3 jára a héten vagy 10 szer már, virtuálisban már win 10 et is lecseréltem, oldot töröltem, malwarabyte, sem a spaywarehunter nem talált semmit, sőt azokat is deaktiválta, egyszerüen már nem tudom elinditani, pedig más meghajtón vannak. Rendszerleiró adatbázist már nemegyszer átirta ugyhogy a file-tulajdonságok (jobb eg gomb) nem nyitja meg. De már ezt is rendbetettem egy parancssorral. Hát nem tudom én se, hol bujik meg, mi okozza. Valaki tud segiteni2017. jan. 4. 01:44
1/2 anonim válasza:
Ez egy fontos alkotóeleme a rendszernek. Ha megfertőződik, gondolkodás nélkül újra kell rakni az oprendszert, nem kínlódni vele.
2/2 A kérdező kommentje:
Virtuális meghajtóban ujraraktam,old windowst töröltem,érdekes módon,azonnal előjött ismét,adatvégrehajtás kivételek közé tettem,már vagy 14 órája nem jött elő.Köszi a segitséget,ujrafogom egyébként rakni,de nincs pendrivom,régi win 10 et meg nem akarok,most töltöttem le egy dec frissitéssel egyet,de,5,8 gb és az csak kétoldalu dvd vagy pendrivval lehetne.
2017. jan. 4. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!