Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ki lehet valahogy deríteni,...

Ki lehet valahogy deríteni, hogy ki ír ide kommenteket? Konkrétan kiderülhet, hogy én írok, ha nem követek el bűncselekményt? IP cím alapján vagy bárhogy? Többi lent.

Figyelt kérdés

Név nélküli oldal, eddig tiszta.

Nem írtam olyasmit, ami törvénybe ütköző lenne, csupán a munkahelyemről írtam nem túl szép dolgokat.

Véleményt, vagy megtörtént eseteket.

Kaptam egy privátot, és az egyik érintett felismerte magát, de nem tudja, hogy én ki vagyok, mert több százan dolgozunk ott.

Az biztos, hogy ő az, akinek mondja magát, ez egyértelműen kiderül.

Rájöhet-e valahogy, hogy én ki vagyok?

Akár IP cím alapján, akár máshogy?

Ő ért az informatikához, ki tudja nyomozni, hogy honnan írok, ki vagyok?

2016. dec. 30. 17:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Csak a gyakorikerdesek.hu oldal üzemeltetői tudják az ip címed. (nameg a cracker-ek, akik feltörték az oldalt, de erre elég kicsi az esély, hogy ő pont az lenne)
2016. dec. 30. 17:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Hát ez elég macerás ,ha olyan oldalon írtál ilyet ami egy nézett és régóta működő rendszeren alapul akkor nem nagy a valószínűsége! Max ha valahogy visszavezeti vagy "feltöri" az adatbázist ,ami persze törvényekbe ütköző (Max megver téged ,de jogi úton nem tud téged megfenyegetni :) )

Másik lehetőség ,hogy felveszi a weboldal üzemeltetőjével a kapcsolatot és kéri az adatokat ,de szintén nem nagyon valószínű hogy neki csak úgy kiadnák még néha hatóságoknak is meggyűlik a bajuk a weboldalak jogi és adatvédelmi "protokoljaival"!

Szóval ne parázz...

2016. dec. 30. 17:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem sok esély van arra, hogy egy magánszemély megszerezze az IP-d. A szolgáltató viszont egy hatósági eljárás során kiadja nyilván (az eljáró hatóság határozatban kötelezheti erre).
2016. dec. 30. 17:27
 4/12 A kérdező kommentje:

"ha olyan oldalon írtál"

ezen az oldalon van a kérdés meg a válaszom is, és itt írt privátot

2016. dec. 30. 17:27
 5/12 A kérdező kommentje:

és bármi más lehetőség, ami nem az ip cím?

nem értek ehhez.

2016. dec. 30. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem nyugi ,max adatlapod megnézi és az e-mailod látja ! De könnyebb lenne megmondani ha tudnák az oldal nevét!?!
2016. dec. 30. 17:32
 7/12 A kérdező kommentje:
5 perccel előtted írtam, hogy itt, a gyakorin történt a dolog
2016. dec. 30. 17:39
 8/12 A kérdező kommentje:
meg ugye a kérdés is így kezdődik, hogy ki ír IDE kommenteket
2016. dec. 30. 17:39
 9/12 A kérdező kommentje:

és az adatlapom hogy nézi meg? hol van?

évek óta lógok a gyakorin, de nem is látok ilyet, meg eddig se tudtam róla.

2016. dec. 30. 17:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Itt nem néz meg semmit.
2016. dec. 30. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!