Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Vedtem 1 játékot G2A.com-ról...

Autókijárat kérdése:

Vedtem 1 játékot G2A.com-ról a cs:go-t és ezt írja ki mikor a könyvtárba akarom rakni: Ez a tétel nem adható a könyvtáradhoz, mert a te országodból tiltott. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2016. dec. 27. 21:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Valszeg Ruszki változatot vettél, amit csak Oroszországban aktiválhatsz. Pech.
2016. dec. 27. 21:25
 2/22 anonim ***** válasza:

Gondolom más országban aktiválható, vagy ilyesmi. Nem írták g2a-n, hogy milyen országban aktiválható?

Pl csinálsz orosz fiókot, és azzal aktiválod...

2016. dec. 27. 21:25
 3/22 A kérdező kommentje:
köszönöm
2016. dec. 27. 21:28
 4/22 A kérdező kommentje:
ezt írta:Ez egy korlátozott ajándék, mely csak a következő országokban váltható be: Belize, Costa Rica, Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua, Panama, Bahama-szigetek, Ecuador, Kolumbia, Venezuela, Peru, Chile, Uruguay, Paraguay, Argentína, Bolívia, Guyana, Suriname, Brazília, Mexikó
2016. dec. 27. 21:29
 5/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy te rontottál-e vagy az eladó.

Amit vettél, annak a tételnek mi volt a pontos neve G2A-n?

Ennek kellett lennie:

Counter Strike: Global Offensive STEAM CD-KEY GLOBAL

A global szón van a hangsúly. Ha ahelyett Asia vagy valami más van, akkor te rontottál, és nem tudsz mit csinálni. El kellett volna olvasni hogy melyik régióban aktiválható a kulcs.

Ha a Global szerepel ott, tehát jót vettél, akkor vedd fel a kapcsolatot a G2A support-al, hogy veled ez történt, küldj screen shot-okat arról hogy nem tudod beaktiválni a kulcsot, és a visszaigazoló emailről, hogy el is higgyék mi történt. Gyakran mennek be hozzájuk ilyen kérések, vagy szerencséd lesz és jófejek lesznek, vagy nem. Sajnos ez benne van az ilyen oldalaknál. Vannak hülye eladók (meg vásárlók).

2016. dec. 27. 21:30
 6/22 anonim ***** válasza:
Bocs sokáig írtam nem láttam az előző válaszokat.
2016. dec. 27. 21:31
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem !
2016. dec. 27. 21:32
 8/22 A kérdező kommentje:
És hogyan kell nem magyar steam-ot csinálni ?
2016. dec. 27. 21:40
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát neked nem kell magyar steam, mert azon nem tudod aktiválni.
2016. dec. 27. 21:43
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem javaslom hogy latin-amerikai fiókot hozz létre csak ezért, később még gondjaid lehetnek vele más játékoknál. (nem is tudom hogy egyáltalán engedi-e a Steam) Inkább add el a kulcsot G2A-n, ahonnan vetted (figyelj hogy ugyanúgy a LATAM-ot válaszd ki a listából, ne szivass meg másokat) és abból az árból amit kapsz érte vegyél egy másikat aminél az előbb már említett GLOBAL címjelzés látható.
2016. dec. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!