Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Gmailben hogyan tudom beállíta...

Gmailben hogyan tudom beállítani azt, hogy ha levelem jön, az ne menjen egy másik telefonra is (tehát ne jelezze ki neki, hogy nekem mailem jött)?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 16 éves vagyok, és édesanyám valamit beállított a levelezőrendszeren, mert ha én kapok egy mailt, akkor az ő telója is jelzi azt, és megnyithatja, elolvashatja, pedig szerintem semmi köze hozzá, mit levelezek a barátnőimmel és más ismerőseimmel. Nem vagyok balhés, részeges/drogos tini akit ellenőrizgetni kell, és lassan már semmit sem merek emailbe írni, mert anyám elolvassa...

Szóval, mit kell tennem, hogy ez a helyzet megszűnjön? Vagy az ő telóján kell valamit átállítanom?

2016. dec. 21. 21:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak belépett az ő telóján is a fiókodba. Cserélj jelszót.
2016. dec. 21. 21:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pedig továbbítja a leveleket a saját email fiókjába.
2016. dec. 21. 21:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Regelj egy uj fiokot...
2016. dec. 21. 21:47
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kicserélem a jelszót, nomeg mennek a zöld pacsik ;)
2016. dec. 21. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!