Hogyan tudom a drivereket törölni?
Figyelt kérdés
#Windows #PC #számítógép #szoftver #biztonság #eltávolítás #hardver #operációs rendszer #törlés #driver
2016. dec. 18. 18:41
1/10 anonim válasza:
Milyen drivert akarsz torolni? A vezerlopult/programok eltavolitasa reszen megtalalod a legtobbet.
2/10 anonim válasza:
"A vezerlopult/programok eltavolitasa reszen megtalalod a legtobbet."
Inkább kukoricát kapálj.
Eszközkezelő!! Csak aztán nem fog működni az a hardver.
3/10 anonim válasza:
A legtöbb esetben VGA driver-t kell törölni arra ott a DDU,a többire meg amit a #2. válaszoló írt.
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, igen az eszközkezelőben kell törölni, ezt tudom, de csak jobb gomb és törlés vagy eltávolítás arra amelyiket törölni akarom?
2016. dec. 19. 12:54
5/10 anonim válasza:
Hardver kiválasztása
tulajdonság->illesztőprogram->eltávolítás
6/10 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. dec. 19. 17:02
7/10 anonim válasza:
Mint #2. Hardver-csere esetén, a gép leállítása előtt az eltávolítandó elemet törlöd az eszközkezelőből. Nyomtatót is onnan.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem csak akkor lehet eltávolítani ha már nincs használatban az adott driver?
2016. dec. 23. 02:40
9/10 anonim válasza:
#2 vagyok, - bármikor törölheted, alapvető hardver mindig működik, legfeljebb nem megfelelően pl.: VGA, -De egy LAN eltávolítása már nem fog menni.
10/10 anonim válasza:
...-"eltávolítása után"- nem fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!