Valaki ismer egy jó, ingyenes vírusírtót?
Összeszedtem egy böngészőátírányító vírust, kissé belassult a gépem.
Találtam jó vírusírtókat, de mindegyik fizetős volt. Egy ingyenes kellene, ami tényleg helyrehozza a problémát.
Előre is örülnék a válaszaitoknak, fontos lenne :)
Eset Smart Security + Chip/PC World/PC Guru magazin.Az ingyenes vírusirtók legfeljebb dísznek jók,ezt tapasztalatból mondom.
Amúgy ilyen problémára Anti-Malware kell.
Sokan vagytok tévedésben, akik azt gondoljátok, hogy a Malwarebytes az minden vírusírtót helyettesít, mert NEM helyettesít!
Ahogy benne van a nevében, Malware kereső/írtó program, ami KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEMNEK jó a meglévő vírusírtó (Avast!, AVG, ESET stb...) mellé.
#7:
Ki írta, hogy a Malwarebytes mindent helyettesít?
Bár a kérdező először víruskeresőt említett, de a leírásban már böngészőátirányítós fertőzést/vírust írt, az ilyeneket pedig, - az ismeretségi körben - a Malwarebytes (és társai) eddig jobb hatásfokkal irtottak, mint az ingyenes vírusirtók.
A hozzászólásomat elsősorban a meglévő fertőzés eltávolítására, a rendszer helyrehozására írtam.
🎄🦌🎅🦌🎄 Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog, új évet kívánok! 🎄🦌🎅🦌🎄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!