Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki ismer egy jó, ingyenes...

Valaki ismer egy jó, ingyenes vírusírtót?

Figyelt kérdés

Összeszedtem egy böngészőátírányító vírust, kissé belassult a gépem.

Találtam jó vírusírtókat, de mindegyik fizetős volt. Egy ingyenes kellene, ami tényleg helyrehozza a problémát.

Előre is örülnék a válaszaitoknak, fontos lenne :)

#vírus #vírusirtó #böngészővírus
2016. dec. 17. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
2016. dec. 17. 20:52
 2/8 anonim ***** válasza:
Avast, Avira
2016. dec. 17. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Eset Smart Security + Chip/PC World/PC Guru magazin.Az ingyenes vírusirtók legfeljebb dísznek jók,ezt tapasztalatból mondom.

Amúgy ilyen problémára Anti-Malware kell.

2016. dec. 17. 20:56
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Én csak akkor szoktam leszedni ha valami gond van (mert amúgy ritkán van), de akkor én is az Eset online scannert amit az első is mondott. Emellett Spybot Search & Destroy egy elég jó program de az spyware irtó, de oldott már meg kényes problémákat nekem és teljesen ingyenes.
2016. dec. 17. 20:58
 5/8 CspCsj ***** válasza:

Malwarebytes [link]

ADWCleaner [link]

2016. dec. 17. 23:47
 6/8 anonim ***** válasza:
eset.hu
2016. dec. 18. 18:17
 7/8 anonim válasza:

Sokan vagytok tévedésben, akik azt gondoljátok, hogy a Malwarebytes az minden vírusírtót helyettesít, mert NEM helyettesít!

Ahogy benne van a nevében, Malware kereső/írtó program, ami KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEMNEK jó a meglévő vírusírtó (Avast!, AVG, ESET stb...) mellé.

2016. dec. 20. 21:40
 8/8 CspCsj ***** válasza:
50%

#7:

Ki írta, hogy a Malwarebytes mindent helyettesít?

Bár a kérdező először víruskeresőt említett, de a leírásban már böngészőátirányítós fertőzést/vírust írt, az ilyeneket pedig, - az ismeretségi körben - a Malwarebytes (és társai) eddig jobb hatásfokkal irtottak, mint az ingyenes vírusirtók.

A hozzászólásomat elsősorban a meglévő fertőzés eltávolítására, a rendszer helyrehozására írtam.

🎄🦌🎅🦌🎄 Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog, új évet kívánok! 🎄🦌🎅🦌🎄

2016. dec. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!