Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Wifis a tévénk, filmet akarnék...

Wifis a tévénk, filmet akarnék nézni, de tele van reklámmal. Hogy lehet kiiktatni?

Figyelt kérdés

Online Filmeknél akarnék valamit meglesni,de annyi reklám van benne,hogy már idegbeteg vagyok.Az egyik ismerősöm letöltött olyan valamit,ami nem engedélyezi a reklámot,DE csak a laptopra,máshova nem sikerült,a mai napig ordibálok a tévével.Múltkor annyi sz .r bejött,hogy elkezdtem rendelni egy xbox one-t 50 ezer forintért,és muszáj volt rámennem,mert MÁSHOGY NEM TUDTAM KILÉPNI! Tv-n jobban szeretek filmezni,letölteni szoktam,de nincs fent a microbiton semmi,viszont az online filmeknél sok minden van.Sokszor örülök,hogy végre sikerül (20 perc szerencsétlenkedés után),erre csing-csong nyelven van fent,MIKÖZBEN Magyarul kéne,hogy legyen,mivel úgy van kiírva.Egyszer mérgemben már az se érdekelt,hogy milyen nyelvű,csak néztem vérvörös szemekkel a képernyőt,nagyon nehezen jön össze a filmezés...Van,hogy az anyámékkal szeretnék filmezni,ők meg csendben nézik,hogy hogy készülök ki 40 percen belül.Az még jobb,amikor bejön egy MÉRETES F*S Z,és a szüleim le vannak sokkolva,hogy miket néz a kicsi lányuk...Nagyon nem bírom már,tudom,hogy nem nagy gond ez az életben,meg nyugodt ember vagyok,de ennyit még életemben nem ba**szakodtam,mint ma.Másfél órát.Már ütöttem a falat,nem bírom idegileg,csak filmezni akarok heti 1x,2x,de lehetetlen.Ki lehet iktatni a reklámokat a tévén,vagy mit tudnék csinálni?

(Aki nem tudná,úgy van,hogy elindítanám a filmet,de mindig megnyílik egy új lap,ezért bezárom.Aztán még 15x,amit bírnék is,ha nem egy nyomorult távirányítóval kéne beírnom egyesével MINDEN egyes betűt!)

2016. dec. 12. 21:27
 1/6 Gábor_79 ***** válasza:
Szerezz máshova accountot! Nem szerencsés az online film, mert időzített bomba. Én például még egy filmet sem tudtam megnézni.
2016. dec. 12. 23:27
 2/6 anonim ***** válasza:

A tv-n nem fogod tudni letiltani őket szerintem.

Viszont két lehetőséget tudok mondani:

A gépeden lévő böngészőhöz telepítesz egy adblock kiegészítőt

[link]

Megkeresed a kívánt online filmet

FILMEZZ pont EU (azért írom így, mert nem engedi linkelni)

Telepítesz egy videó letöltő kiegészítőt a böngésződhöz

[link]

(Ha esetleg chrome-ot használsz vagy mást, ugyanilyen néven megtalálod ahhoz is ezt)

Letöltöd vele a filmet és így nézed meg tv-n

A második lehetőség, ami jóval macerásabb és talán lehetőséged sincs rá:

Megpróbálod a routeren letiltani a reklámok domainjét

Általában a security fül alatt lehet állítani ilyesmit

Ha felugrik egy reklám, akkor jobb klikkel rákattintva megtalálhatod a hozzátartozó domaint

2016. dec. 13. 00:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Felrakod a Kodi-t, mellé a Movieshark addont. Lőn öröm és boldogság.

Keresd a Movieshark fórumot a Prohardver-en. Windows, Android vagy valamelyik Linux kell alá. Vidáman megy Android boxokon is. Dolgoznak a Tizen (Samsung smart) változaton.

2016. dec. 13. 08:27
 4/6 anonim ***** válasza:

A távirányítós dologhoz még annyit hozzátennék, hogy nem értek a tv-khez egyáltalán, de szerintem nézz utána, hátha tudod valahogy telefonnal értelmesebben irányítani.

Vagy talán az előző hozzászoló tud ebben is segíteni

2016. dec. 13. 11:44
 5/6 Gábor_79 ***** válasza:
Ha wifis, akkor valószínű billentyűzet is csatlakoztatható rá egyébként.
2016. dec. 13. 11:45
 6/6 A kérdező kommentje:
5# Tudom,de van pár oka,amiért nem lehet. :D
2016. dec. 13. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!