A windows azt írja h nem eredeti. Már több éve megvan, fizettünk érte és eddig nem volt ilyen. A frissítések annyira nem érdekelnek csak annyit, hogy ennek van egyéb hátránya?
Szia.
A kérdése a következő : Ez hogyan jelenik meg ?
Mivel eddig két nem "eredeti" típussal találkoztam:
1. Amikor fekete a háttér és arra írja ki a nem eredeti szöveget. Ilyenkor van az amit az #1-es irt.
2. Amikor feldob egy ablakot, hogy nem eredeti - ilyenkor a háttér kép nem fekete - (ez nekem merevlemez csere és Windows klónozás után történt meg). A megoldás az volt hogy megkerestem az ablakot létrehozó EXE programot és töröltem (Amikor látod az ablakot akkor feladatkezelőben - CTRl+SHIFT+ESC - meg tudod nézni az ablakot létrehozó exe program nevét, törölni pedig csak úgy tudod ha valamilyen live rendszerről bebootols és úgy törlöd).
Sok sikert.
üdv.
Ha megvan a kulcs, futtasd ezt a parancsot rendszergazdai parancssorból (windows gomb + X):
slmgr.vbs /ipk #####-#####-#####-#####-#####
A kettős-keresztek helyére a kulcsot írd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!