Avast vagy Avira? Melyiknek kisebb a gépigénye?
Figyelt kérdés
Az asztali gépemen évek óta Avastot használok, de hatalmasat csalódtam benne. Most laptopom van, a gépet már a testvérem használja. Mint utolag kiderült nem biztonságos oldalakról töltött le "játékokat", és rengeteg virust szedett fel... Trojaitól egészen a dropper- ig szinte mindent. A rendszertöltéskori vizsgálat csak kettőt szürt ki, de ezek után is rendre jelzett a virusirtó hogy blokkolt XY fájt, mert XY vírus... Ezek után letöltöttem az Avirát, ami több mint 150 vírusos fájt jelzett! Ezek után gondolkodom azon hogy a laptopomon is az Avirát használjam, de mennyire nagy a gépigénye? (mert a tesom gépe nagyon lassú lett, és be is fagyott, nem tudom eldönteni hogy a rengeteg vírus miatt vagy maga a vírusirtó terhelte)2016. nov. 27. 07:24
1/3 belapus válasza:
2/3 anonim válasza:
Nem a vírusirtót kell hibáztatni, ha valaki őrült módjára használja a gépet. Valószínűleg szólt minden alkalommal, csak tesód ignorálta/kikapcsolta a vírusirtót, hogy ő csak azért is le tudja tölteni a játékokat.
3/3 anonim válasza:
Avast sosem volt valami jó vírusírtó, sok mindent átenged, én eset-et használok és ez nekem bevállt, még az avira is jobb az avastnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!